2022.02.12. 12:28:05 7275 233

Még a hajad is égnek áll? – Ezt tedd, ha „áramtalanítanád” a hajad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Leginkább télen jelentenek bosszantó problémát az elektromos feltöltődéstől ide-oda szállingózó hajszálak. Sapka, sál lekerül, a hajunk pedig égnek áll, és ezerfelé száll, mi pedig győzzük lapogatni. Némi furfanggal, és 1-2 tippel elkerülhető ez a bosszantó jelenség.

Szálló haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szálló haj

Vesd be a következő praktikákat, és felejtsd el a bosszantó, ide és oda szállingózó hajszálak okozta kellemetlenségeket.

Nem mindegy, mivel fésülöd

Ha meg szeretnél szabadulni a szálló haj problémájától, bizony muszáj lesz a kedvenc, műanyag hajkefédnek is búcsút inteni. Válassz fanyelű, természetes sörtéjű kefét, fésűt. Jó szolgálatot tehet egy elektromos, melegíthető hajkefe, mely hajformázás közben szárítja is tincseid.

Nem mindegy, mivel ápolod

Vékonyszálú, lágyabb haj esetén érdemes alkalmanként a hajtípusunknak megfelelő hajmaszkot alkalmazni. Ezzel is erősítjük tincseinket, illetve óvjuk a kellemetlen „szállingózástól”. Ezen kívül érdemes még beszerezned egy Anti-Frizz sampont is, mely a száraz, kezelhetetlen haj jóbarátja elsősorban, ezen kívül erősíti is az ide-oda vándorló hajszálakat.

Nem mindegy, mivel fixálod

Bármennyire ódzkodsz a hajlakktól, egyéb hajfixáló terméktől, ha meg szeretnél szabadulni a szálló hajszálaktól, kénytelen leszel alkalmazni őket. A legegyszerűbb az előbb már említett hajlakk, melyből néhány fújás, és garantáltan kevesebb lesz a bosszantó, szállingózó tincsecske. Ha a lakkal nem vagy kibékülve, válassz egy könnyedebb zselét vagy hajolajat.

Nem mindegy, mivel szárítod

Habár a szálló hajszál pont az ősz és a tél bosszantó jelensége, amikor is nem elhanyagolható lépés az alapos hajszárítás, ha teheted, mégis inkább kerüld. Inkább csavard törölközőbe a hajad, és szárogasd meg úgy, így is csökkentheted a szálló hajszálak mennyiségét.

Forrás. miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...