2023.08.20. 17:47:54 7786 252

Másként mondom el – 4+1 jel, szerelmi vallomás helyett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te minden nap elmondod, mennyire szereted a másikat? És minden nap szereted is hallani? Akár naponta többször is? És ha elmarad a rendszeres szerelmi vallomás, hiányérzeted van? Sőt, már-már azt hiszed, vége is a kapcsolatnak?

Nyári szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári szerelem

Csak semmi pánik, lehet, hogy mondja, csak teljesen másként! Figyelj a jelekre és az elejtett mondatokra! Mondjuk, az ilyenekre!

Nem haragtartó!

Kisebb vagy nagyobb civakodás minden kapcsolatban előfordul! De tartósan egyikőtök sem képes, és nem is akar haragudni a másikra! Mi más bizonyíthatná jobban a szerelmeteket egymás iránt?

Amikor az is elég, ha ott van

Már azzal is boldoggá teszitek egymást, hogy ott vagytok a másik mellett? A puszta léte elég a felhőtlen örömhöz? Ez kérem szerelem, semmi kétség!

„Az légy, aki vagy!”

És ha a másik melletted lehet önmaga, és neked sem kell mást mutatnod, mint aki vagy, ez bizony utalhat az igaz szerelemre!

Az irigységnek nincs helye

Büszke vagy a másik sikereire? Örülsz, ha eléri a célját, sőt, támogatod is ebben! És ez fordítva is működik? Akkor ne legyen kétséged afelől, hogy a Tiétek igazi szerelem!

A bizalom is egy jel

Ha gyakran ismétli, hogy bízik benned, és valóban, így is van, vagyis az élet minden területén a bizalmát élvezed, az egyértelmű jele a szerelmének is!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.