2021.03.02. 16:00:16 5467 210

Márciusi világnapok - ünnepelj meg mindent! De tényleg, mindent – második felvonás!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha azt hitted 2021 márciusa nem tartogat meglepetéseket, izgalmakat és mozgalmakat, hát nagyot tévedtél! Legyen a korlátozások ellenére aktív hónapod. Elmennél valahová pihenni? Felejtsd el! Sokkal izgalmasabb utazásra hívunk a világnapok körül!

Tiszta víz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tiszta víz

Pöffentsd be az irónia radarod és csapj bele a márciusba! Itt már leírtuk, milyen menő dolgok várnak rád március elején, de ne csüggedj, jócskán jut tennivaló a hó második felére is!

Március 15 után jön hat nap pihi, aztán pedig…

Március 21. a költészet világnapja. Legjobb, ha verseket olvasunk költő madaraknak, de koncentráljunk a faji megkülönböztetés elleni küzdelem napjára is, tehát abszolút fajsemleges verseket keressünk. A planetáris tudat napja szellemében két vers között szidjuk röviden a globalizációt.

22-én a fordítók és tolmácsok, a magyar-lengyel barátság és a víz nagy napja egybe esik. Igyekezzünk tehát a vizet békén hagyva, inni valamit lengyel barátainkkal (Zoom-on, mert ugye…) és amit nem értünk, üssük be Google fordítóba. A jobbak fel is olvastatják.

Másnap, az ejtőernyősök és meteorológia világnapját üljük. Ugorjuk. Nézzünk időjárás jelentést, kalkuláljuk be nyugodtan, hogy az időjárás előrejelzés fényében hová és mikor lenne érdemes ugrani menni. És ha mégsem az elképzelések szerint alakul az időjárás, ünnepeljük szerencsénket, hogy milyen jó, hogy végül nem mehettünk sehová!

Aztán jöhet március 24-gyel a TBC elleni küzdelem világnapja. Ennek alkalmából kerüljük messziről tuberkulózissal küzdő barátainkat. Esetleg igyunk egyet az egészségükre. Simogassuk meg gyerekkorunkból visszamaradt BCG oltásunk nyomát, és köszönjük meg neki a tuberkulózis elleni védelmet minden alkalommal, amikor az interneten oltásellenes tartalommal találkozunk. Ha estére kisebesedne, mehet egy kis popsikrém rá.

Március 25-e a magzatgyermek napja. Kérjük meg várandós ismerőseinket, hogy adják át üdvözletünket és jókívánságainkat a rövidesen érkező csöppségnek.

Éjféltől azonban a dokumentumszabadság ünnepe jön, de nyugi, nem kell póráz mentes sétára vinnünk régi iratainkat. (Nem kell, de lehet, este 8-ig). Ez az alkalom a dokumentum-formátumok nyílt, szabad felhasználását hivatott képviselni. Szóval mondjuk átkonvertálhatjuk munkatársaink, családtagjaink féltve őrzött fájljait, ízlés szerint. Ehhez jól passzol majd a 27-i Színházi világnap, amikor is eljátsszuk: Nem mi voltunk!

Március 30-a az utolsó alkalmunk az ünneplésre, 20:30-21:30-ig a Föld órája van. Energiatakarékos elcsendesülésünk közben igyekezzünk visszafogni ökológiai és biológiai lábnyomunkat!

Boldog március mindenkinek, aki most tartja!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...