2018.05.23. 12:40:12 13879 386

Már van magyar eper! Megnyíltak az eperföldek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szemfülesek és az eperföldek tőszomszédságában élők valószínűleg már pünkösdkor megtöltötték a kosárkájukat a földi finomsággal, de a többiek sincsenek még elkésve. Országszerte megnyitották kapuikat az eperföldek vagyis inkább szamócaföldek, egyétek magatokat degeszre!

Szamócaföld - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szamócaföld

Szedd magad!

A tudasfaja.hu összeszedte, hogy 2018-ban hol szedhetjük mi magunk az egyik legfinomabb gyümölcsöt, a földi epret. Az országos listát itt találhatjátok! Telefonon előzetesen is érdemes érdeklődni.

Egy-két jó tipp a több kosárnyi friss eperhez, amivel hazatérsz!

Hogyan tárold a friss epret?

A mosatlan eper sokkal tovább eláll, mint a mosott, amit a boltban megveszel. Ennek ellenére jobb, ha a javát azonnal feldolgozod, és csak annyit hagysz meg a hűtőszekrényben, ami pár nap alatt el fog fogyni.

Ezekben a régi, ám még mindig hasznos cikkekeinkben megtalálhatod, mi a te igényeidnek is megfelelő legjobb módszer az eper “tartósításához”:

Cikkajánló: 11 érdekesség, amit minden eperfüggőnek tudnia kell>>

A legepresebb recepteket és további cikkeket pedig itt találsz>>

Fogyasztás előtt alaposan mosd meg!

Közvetlenül fogyasztás (vagy feldolgozás) előtt viszont nagyon alaposan mossuk meg az epret. Áztassuk be (még csumástul, hogy ne szívja meg magát vízzel), távolítsuk el a zöld leveleket, majd többször öblítsük át, így biztosan megszabadulhatunk a földdaraboktól.

Jó eprészkedést! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...