2023.10.24. 12:15:00 6092 246

Már csak 60 nap...és itt a szenteste! Szorgoskodjunk?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán túlzás lenne a 2023-as karácsonyi zenelejátszási listás frissítenünk, de a karácsonyi ajándékok legalább kitalálásának azért bőven itt lenne az ideje. Habár az időjárás is sokkal inkább őszi jelleget mutat még, mint télit, azért az év vége mégiscsak vészesen közeledik.

Október 24. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Október 24.

Még a mindenszentek sem telt el és lakóhelyem belvárosának utcáit ellepték a kis emelőkosaras autók, amelyek segítségével az adventi fények kerülnek felhelyezésre. Biztosan emlékszel rá, hogy nem is olyan rég még a csokimikulások miatt zsörtölődtem, így természetesen ezen is csak a fejemet tudom csóválni.

Számomra az igazi karácsonyi felkészülést kezdetektől az adventi időszak jelentette. Azaz a fények, az otthoni előkészületek és nem mellesleg a lelki megtisztulás ideje nálam is ez a gyönyörű 4 hét. Azonban tény és való, hogy ezekre a tennivalókra sokkal több időnk lesz, ha legalább a karácsonyi ajándékok kitalálására, illetve beszerzésére nem kell adventkor időt szakítani. A tömegben történő dühödt vásárlásnak valóban nincs ünnepi hangulata, így, hogy már csak 60 nap van hátra Szentestéig, néhány előkészületet valóban megtehetünk:

Most, hogy még nem akkora a nyüzsgés, több lehetőségünk van átgondolni, hogy milyen lelki változásokat (pl. ítélkezés elengedése, megbocsátás, hála vagy empátia kifejezése) szeretnénk megélni a karácsonyi időszakig. Esetleg még ahhoz is időben vagyunk, hogy saját szervezésű karitatív eseményt szervezzünk és hirdessünk meg!
Amennyiben már most a karácsony igazi céljára és lényegére próbálunk összpontosítani, már nem is fog minket annyira zavarni az ünnephez csapódott kereskedelmi érdek sem.

Ugyebár az újév rendszerint annak a gondolatával telik, hogy meg kellene fogadni az egészségesebb éltvitel elkezdését (és betartását), mert az év végi ünnepek bizony nem arról híresek, hogy nagyon vigyáznának az idegrendszerünkre és a vonalainkra.
Ahelyett, hogy januári tűzoltásba kezdenénk, már október végén odafigyelhetnénk a testmozgásra és az étkezésre is. Ezáltal nemcsak kevesebb bűntudat mellett vethetjük bele magunkat a nagy karácsonyi vacsorákba, de energikusabb is fognak eltelni az adott év hátralévő hónapjai.

Hiszem, hogy ezek az előkészületek azok, amelyek valóban képesek segíteni abban, hogy végre élvezetes és kiegyensúlyozott karácsonyi időszakot élhessünk meg az idén.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...