2017.09.18. 14:09:15 10960 305

Makulátlan manikűr mindkét kézen – Tippek a tökéletes lakkozásért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha jobb kezes vagy, akkor rendszerint a jobb kezeden, ha bal kezes vagy, akkor általában a bal kezeden sikerül kicsit rosszabbul a körmök lakkozása. (Ha kétbalkezes, akkor pedig mind a 10 körmöd elég furcsa.:-)) Szerencsére kis odafigyeléssel, apró trükkökkel javíthatunk ezen az állapoton!

Körmök lakkozása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körmök lakkozása

Ha szeretnéd tökélyre fejleszteni az otthoni manikűrözést, és mindkét kezeden szeretnél szépen lakkozott körmöket, vesd be ezeket a trükköket.

Nem mindegy a sorrend!

Ha szeretnéd elkerülni az elkenődést, először mindenképpen abba a kezedbe fogd az ecsetet, amelyik kevésbé ügyes. A lakkozás elején még jobban tudsz koncentrálni is, illetve várd meg mindig, míg megszárad a lakkod az adott kézen.

Ha szeretsz kísérletezni!

Mi lenne, ha nem az ecsettel teli kezedet, hanem a lakkozandó kezedet mozgatnád az ecset alatt? Próbáld ki egyszer, ha bejön, lehet, majd mindig ezt a módszert alkalmazod.

Ha nem vagy válogatós…

Ha a világosabb, természetesebb árnyalatok mellett teszed le a voksod, kevésbé látszanak majd a hibák. A sötétebb, élénkebb színeknél már az is nagyon feltűnő, ha éppen csak kilépsz a „keretből”.

Elég lesz a kevesebb is!

Ügyelj rá, hogy ne kerüljön túl sok lakk az ecsetre, ha a kevésbé ügyes kezeddel pingálsz! Így a maradék nem folyik majd szét a körömágyodon, illetve a köröm melletti bőrön.

Támaszd ki!

Fontos, hogy a lakkozod kéz, kar rendesen ki legyen támasztva. A karodat, kézfejedet tedd az asztalra, így elkerülheted, hogy megbillenjen ez a kezed. Az ecsetet pedig a mutató és a hüvelykujjad közé fogd!

Ha biztosra akarsz menni!

Léteznek már olyan sablonok, amelyek segítségével otthon is tökéletesen sikerülhet a manikűröd, akár a jobb, akár a bal, akár a két bal kezeddel csinálod!:-)

Szerezz be egy „varázsceruzát”!:-)

Léteznek már olyan stiftek, amivel ki tudod javítani az apróbb hibákat, anélkül, hogy az egész műveletet elölről kellene kezdenek. Időt és energiát spórolhatsz velük, úgyhogy nem árt, ha tartasz otthon egy ilyet!

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...