2021.05.05. 14:57:24 7986 245

Május végén musicalkoncertekkel nyit a Madách Színház tetőterasza
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Musicalkoncertekkel várja május végétől a közönséget tetőteraszán a Madách Színház, amely júniusban online Webber-bemutatóra is készül.

Színház - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színház

"A korlátozások fokozatos feloldása rövidesen lehetővé teszi, hogy megnyithassuk a Madách Színházat a nézők előtt, a legteljesebb biztonságban, a Tetőteraszunkon" - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a Madách Színház az újranyitás mellett továbbra is várja nézőit online színházában, ahol újabb premierre készülnek. Júniusban magyarországi bemutatóként vihetik színre Andrew Lloyd Webber egyik művét: a Vasárnap mondd el című produkciót Szirtes Tamás rendezésében mutatják be a Madách Színház Online Színházában.

A tervek szerint május végén koncertsorozat indul a tetőteraszon, ahol a színház legnépszerűbb művészei musicalkoncertekkel várják a közönséget. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb produkcióit és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézik fel.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Táncra fel!

A tánc rendkívül sokoldalú tevékenység, amely számos testi és lelki egészségügyi előnyt kínál. Amennyiben rendszeresen űzzük, javítja az állóképességet, erősíti az izmokat, csökkenti a stresszt és javítja a hangulatot. Emellett az önkifejezés és a közösségépítés eszközeként is szolgál. Ezért érdemes táncra perdülni nemcsak szórakozás vagy testmozgás céljából, hanem mert kiváló egészségmegőrző- és életmódtámogató aktivitás.

Hogyan tartsuk frissen a párkapcsolatunkat?

A mindennapi teendőink forgatagában olykor hajlamosak vagyunk evidenciaként kezelni azt, hogy van egy megbízható társ mellettünk, akire életünk minden helyzetében számíthatunk. Aki nem csupán egy szertartásos szónoklatban fogadta meg azt, hogy mind a felhőtlen, mind pedig a felhősebb időszakokban mellettünk marad. Amennyiben ez a hozzáállás mindkét fél esetében jelen van, akkor sem szabad lankadnunk, és felhagynunk azzal, hogy minden nap valamilyen formában jelét adjuk annak, hogy készek vagyunk tenni a kapcsolatunkért.

A szomszéd fűje… – indulnak a kerti munkák

Beköszöntött a tavasz, eljött a kerti munkák ­ideje. Ugyanúgy ahogy a Társasházban élők a terjengő ételszag és a felszálló cigarettafüst miatt tudnak éveken keresztül megoldhatatlannak tűnő vitákat folytatni, addig vidéken, illetve kertes házban élő szomszédok ugyanilyen megoldhatatlannak tűnő konfliktusa a fűnyírás és az egyéb zajjal járó kerti munkák.