2020.05.01. 14:30:50 6614 249

Május képekben! – Neked mi jut eszedbe erről a hónapról?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre, végre és végre megérkezett a gyönyörű május! Már majdnem itt a nyár, de még előtte kapunk egy hosszú hónapot a szépséges tavaszból, hogy kiélvezhessük minden percét! Ez a hónap tele van rengeteg csodálatos pillanattal, koncentráljuk most ezekre!

Május-gondolatok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Május-gondolatok

Gyereknap

A hónap vége a gyerekeké, a felhőtlen mókázásé, hiszen itt a gyereknap!

GyereknapGyereknap

Eső

Frissít, és mint tudjuk, aranyat ér!

Májusi esőMájusi eső

Anyák napja

A hónap elején az édesanyákat, nagymamámat köszöntjük!

Anyák napjaAnyák napja

Még egy!

Ugyan a május a tavasz egyik legszebb hónapja, semmiképpen ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy hamarosan itt a nyár!

Május koranyárMájus koranyár

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...