2018.03.02. 15:30:37 11182 378

Magyar ízek tavaszi vására lesz a hétvégén a Várkert Bazárban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A legfrissebb hazai kistermelői termékekkel találkozhat a közönség a magyar ízek tavaszi vásárán szombaton és vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban - hangzott el az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Paprika- és fokhagyma-füzér - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Paprika- és fokhagyma-füzér

Pap Krisztián, a Magyar Ízek Alapítvány elnöke, a rendezvény főszervezője a műsorban elmondta, hogy a gasztronómiai seregszemle középpontjában a húsvét közeledtével a sonkák és sertéshústermékek állnak.

Kolbászok, sonkák és így továbbKolbászok, sonkák és így tovább

Felsorolása szerint a mustrán az ünnepi sonkák, kolbászok egész sora mellett lesznek sajtok, borok, pálinkák, csokoládék, zöldségkrémek, gombakészítmények, mézek, lekvárok, tésztafélék, fűszerek, vad- és haláru, szörpök. Emellett határon túli ízek és főzőbemutató is várja az érdeklődőket.

Mint mondta, az ingyenesen látogatható rendezvényen csaknem 85 kiállító mintegy 500 termékkel mutatkozik be. A vásárra javarészt olyan őstermelők jönnek, akik a termékeiket piacokon, helyi boltokban értékesítik, nincsenek jelen a nagyáruházak polcain.

Az esemény két napja alatt folyamatosan kóstolók, gyermekelőadások, zenei programok és gasztronómiai bemutatók várják az érdeklődőket - ismertette a programot a főszervező.

Forrás:MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...