2024.10.23. 12:33:36 655 27

Mágikus (?) köveink – a legkedveltebb ásványok 2. rész
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nemrég elindítottunk egy sorozatot, amelyben elsőként négy kristálykövet mutattunk be a legnépszerűbbek közül. A rózsakvarc, ametiszt, citrin és hegyikristály után, újabb négy ásvány következik, hogy tágitsuk kicsit az ezekkel a csodálatos természeti kincsekkel kapcsolatos tudásunkat.

Holdkő Fotó:123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Holdkő Fotó:123rf.com

A múltkori különleges kristályok után, jöjjenek hát az újabb kövek, melyek bemutatása előtt most is fontos kiemelni, hogy mindenkinek saját joga eldönteni, mennyire hisz az erejükben, illetve, hogy az is tény, hogy a hatásaikkal kapcsolatos feljegyzések a hosszú évek alatt felhalmozódott tradicionális szakirodalmak gyűjtéseiből származnak. Ezért mindenki saját felelősségre alkalmazza őket, nem helyettesítve az orvosi javallatokat és a kontrollt.

Holdkő

A nőiesség, az intuíció és az érzelmi egyensúly szimbóluma. Színárnyalatai a tejfehértől a kékes, szivárványosan csillogóig is terjedhetnek (ezért is hívják sokszor szivárvány holdkőnek), és az érzelmek finom kiegyenlítésében segítenek. Viselése menstruációs panaszok enyhítésére, valamint a hormonális egyensúly támogatására ajánlott. A holdkő erősíti a megérzéseket, és támogatja a nyugodt, harmonikus lelkiállapot elérését. Meditációnál fontos segítő lehet.

Obszidián

Mélyfekete, üveges fényű kő, amely a védelem és tisztítás erejét hordozza. Az obszidiánt gyakran használják negatív energiák elleni védelemre, mivel segít eltávolítani a mentális és érzelmi blokkokat. Vele könnyebben szembenézhetünk a múlt fájdalmaival, elősegíti a belső tisztulást és átalakulást. A gyökércsakra működését támogatja.

Jade

A béke és harmónia ásványa, zöld színárnyalatai a természet nyugalmát idézik. Gyakran alkalmazzák a szív- és keringési rendszer erősítésére, valamint a nyugalom és kiegyensúlyozottság elősegítésére. Spirituális szinten a jade a bölcsesség és az önismeret köveként ismert, és úgy tartják, hogy támogatja a belső harmónia megtalálását. Védelmi amulettként is használják.

Aventurin

A szintén zöld színű aventurin a természet vitalitását tükrözi, amelyet a szerencse, és jólét kövének is neveznek. Kiváló stresszoldó, enyhíti a szorongást, ezáltal biztosíthatja a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lelkiállapotot. Fizikai szinten támogatja az immunrendszert, erősíti a szív energiáit és hozzájárul a gyors regenerációhoz. A szívcsakra működéséhez kapcsolható leginkább.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...