2024.10.13. 12:37:35 1416 63

Mágikus (?) köveink – a legkedveltebb ásványok 1. rész
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Különleges energetikai rezgésűek; meditációhoz „alapfelszereltség” a közelségük; hozzásegítenek a testi, lelki és szellemi balance-hoz, és még sorolhatnánk. De vajon mik ezek? Nem kell tovább találgatni! A kristálykövek évezredekre visszamenően vonzzák az arra fogékony embereket titokzatos energiáikkal, káprázatos színeikkel és mintázatukkal.

Ásványok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ásványok

Útjára indítunk egy sorozatot, amelyben végig vesszük a legnépszerűbb ásványokat, hatásukat, alkalmazási területeiket, hogy picit közelebb kerüljünk a természet ezen csodálatos ajándékaihoz. Azt persze mindenkinek saját joga eldönteni, mennyire hisz az erejükben, és az is tény, hogy a hatásaikkal kapcsolatos feljegyzések a hosszú évek alatt felhalmozódott tradicionális szakirodalmak gyűjtéseiből származnak. Ezért mindenki saját felelősségre alkalmazza őket, nem helyettesítve az orvosi javallatokat és a kontrollt.

Rózsakvarc

Elősegíti az önelfogadást és az önszeretetet, az érzelmi gyógyulást. A szeretet és a harmónia köve, erősíti a szívcsakra működését is. Hozzájárulva a szeretetteljes kapcsolatok kialakításához. A megbocsátás megtapasztalásában is közrejátszhat, de új kapcsolódások keresésében vagy a megbocsátásban is kiváló segítő lehet. Szorongás blokkolásban, érzelmi traumák feldolgozásában sokan szintén erős hatást tulajdonítanak a kőnek, amelyet leginkább a szív környékén érdemes viselni.

Ametiszt

A spirituális ébredés és a belső béke köve. Lila színe a koronacsakrához kapcsolódik, amely a tudatosság magasabb szintjeit képviseli. Különösen hatásos meditáció közben, segít tisztán látni, elcsendesíteni az elmét, megszüntetni a negatív gondolatokat. Soha nincs késő az ébredéshez! Gyakran használják stressz enyhítésére, alvás javításra, mert nyugtató hatással van az idegrendszerre. Helyezzük el a hálószobában, vagy hordhatjuk ékszerként a nyakunkban, hogy egész nap érezzük védelmező energiáját.

Citrin

A bőség, a pozitív energia és a napfény köve. Meleg, sárga színe a napfonat-tcsakrához kapcsolódik, amely az önbizalom és a belső erő központja. A citrinnek erőteljes hatása van a bőség, a siker és a jó szerencse bevonzásában. Elősegíti az optimizmust, de még a kreativitást is! Így, ha például új célokat tűztél ki, és vannak álmaid, amelyek boldogabbá tehetnek, a citrin is segítőd lehet teremtő utadon.

Hegyikristály

Az egyik leguniverzálisabb ásvány, rengeteg területen alkalmazható. Tiszta, áttetsző megjelenése a tisztaság és a spirituális világosság szimbóluma. Felerősíti más kövek rezgéseit, harmonizálja a test energiaáramlását. Auratisztításra is alkalmazzák, mivel segít megszabadulni a negatív energiáktól. Javasolt különösen azoknak, akik koncentrációs nehézségekkel küzdenek vagy spirituális úton járnak. A mindennapi gyakorlatok fontos kelléke lehet.

Ezek a csodálatos ásványok, melyek számunkra már-már „akkumulátorként” is működhetnek, hogy jutnak újra és újra energiához?

Helyezzük őket egy éjszakára a holdfény alá vagy néhány órára a napfényre. De a földbe ásás is hatékony lehet, tegyük a kincseinket pár napra virágcserépbe, száraz kovaföldbe.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...