2015.07.17. 20:07:53 6566 243

Macskák, akik nem hallottak a gravitációról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Úgy látszik, hogy nem minden macska esik a talpára. Pedig ők is biztosan hallották ezt a ősrégi bölcseletet, így egyáltalán nem hezitáltak, hogy ugorjanak vagy sem. Csak hát az olyan nehezítő körülmények, mint például a havas motorháztető, vagy a rosszul felbecsült távolság és az a fránya gravitáció közbe szólt.

Ugró macska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ugró macska

Nem szeretünk kárörvendeni, de azért tényleg elég viccesek ezek a macsekok. A lényeg, hogy nem esett bajuk az attrakciók során, és biztosan megtanulták a leckét.

Ha még nem volt elég a mókából, és szívesen folytatnád a nevetést, íme még egy vicces videó, feltörekvő (majd nagyot pottyanó) cicákkal. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...