2018.09.25. 15:40:57 6789 286

Ma este csak hallgass! - Melengető romantikus zenék
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aláírjuk: hirtelen jött ez a hideg. Mégis van pozitív oldala a hűvösebb éjszakáknak és nappaloknak, lelkiismeret-furdalás nélkül lehet összebújni a pokróc alatt, és hallgathatunk minden idők legjobb romantikus slágerei közül néhányat.

Szerelmes zenék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmes zenék

Ha régen töltöttetek el egy romantikus estét kettesben a pároddal, akkor mindenképpen iktassatok be egy zenehallgatós, borozós, beszélgetős estét, amihez a zenét mi szolgáltatjuk, a többi pedig csak rajtatok múlik! ;)

Nat King Cole: Unforgettable

Frank Sinatra: What Is This Thing Called Love?

Etta James: At last

Elvis Presley: Can’t Help Falling In Love

The Beatles: All you need is love

Elton John: Your Song

Whitney Houston: I will always love you

Forrás: goodhousekeeping.com/life/entertainment/g23120214/best-love-songs

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink