2020.07.13. 17:47:19 7973 286

Lepd meg a legjobbat!- Ajándékok, amit a legjobb barátnőd biztos értékel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember a fiatal évei alatt szinte össze van nőve a legjobb barátnőjével. Azt érezzük, nincs az az iskola, munkahely, pasi, aki szétválaszthatná ezt a szövetséget. Aztán, ahogy telnek az évek, a találkozók mégiscsak csökkennek, hiszen az élet nem áll meg.

Legjobb barátnő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Legjobb barátnő

Ahol nagyjából egy ütemben halad a két élet (vagy egyik sem, vagy mindketten családot alapítanak), ott jó esetben nem történik változás, sőt, akár a hasonló élethelyzet még jobban összekovácsolhatja a barátságot. Ám ha a két fél máshol tart az életében, az megint egy érdekes szituáció.

Bárhogy is hozta az élet, fizikai és/vagy lelki értelemben közelebb vagy távolabb kerültetek egymástól, az alábbi ajándékoknak biztosan örül majd!

A legjobb közös pillanataitok

Állíts össze a legjobb, legviccesebb, legemlékezetesebb, vagyis a leglegleg pillanataitokból egy szuper videót, amit aztán közösen meg is tudtok nézni, nagyokat nevetve közben! Egy szuperül összeállított fényképalbum ugyanilyen jó ötlet lehet!

Ha édesszájú

Készítsd el a kedvenc sütijét, vagy kreálj neki egy saját, névre szóló finomságot! Egy kis boldogsághormon sosem árt!

Egy nap

Ami csak a Tiétek! Irány shoppingolni, iktassatok be egy finom ebédet, sütizést, kávézást, vagy tarthattok egy közös szépségnapot a kedvenc szépségszalonokban! Közben jól beszéljétek ki magatokat és nevessetek nagyokat!

Ennek biztos örülni fog!

Azt hiszem, egy üveg finom bornak egyik legjobb barátnő sem tud majd ellenállni! Ha van közös múltidéző kedvencetek, kortyoljatok abból egy (vagy kettő, vagy néhány) pohárkával. Közben persze jöhetnek a sztorik, történések a jelenből és a múltból!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...