2015.12.30. 12:00:43 8208 253

Lehet a szex még erotikusabb – még idén!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szereted a párod, és szereted a szexet is, de valahogy már nem élvezed annyira, mint régen. Eltűnt a szenvedély, az izgalom és a helyükre unalom, megszokás, kiszámíthatóság költözött... Tudnod kell, hogy ez a tendencia visszafordítható, és Neked, Nektek is lehet újra kielégítő és erotikus a szexuális életetek!

Erotikus est - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Erotikus est

1. Szeresd a tested meztelenül is!

Nagyjából a nők 80%-ának van valamilyen problémája a testével, és ezeket az érzéseket az ágyba is magával viszi. Nemcsak a „kövér vagyok”, hanem a „túl kicsi a mellem”, „túl nagy a fenekem”, „vastag a combom”, „nincs rajtam mit fogni”, „nagy a hasam” is rajta vannak a negatív testkép listán. Nagyon fontos lenne, hogy első körben az önbizalmukat próbálják növelni, és a testüket ne egy-egy testrész alapján értékeljék, hanem az egészet, együtt szeressék meg! Az egészséges testkép talán a legfontosabb a kielégítő szexuális élethez. Nézz körül, az emberek a lehető legváltozatosabb testalkatokkal rendelkeznek, csupán a média negatív hatása az a kép, ami alapján Te is megítéled magad. Helytelenül. Hiszen a valóság teljesen más.

2. Teremtsd meg a test-szellem kapcsolatot

Mikor érezted utoljára összhangban magad a testeddel? Nem tudod felidézni sem? Akkor ez bizonyára nem történik meg túl gyakran. Ha negatív testképpel rendelkezik valaki, akkor hajlamos a testét elhanyagolni. Ahhoz, hogy létrejöjjön újra a kapcsolat, és összhangba kerülj a testeddel, tegyél mindennap valamit olyat, amitől jobban érzed magad a bőrödben. Ez lehet egy hosszú futás, egy jóga óra, egy farmer, ami kiemeli milyen szép a feneked, vagy egy forró tengeri sós fürdő és utána egy finom testápoló. A lényeg, hogy minden egyes napra jusson valami olyan, amitől kifejezetten szépnek, erősnek és érzékinek érzed a tested.

3. Késleltessétek a szexet

Amikor már minden kezd automatikussá válni, éppen itt az ideje annak, hogy újra felfedezzétek egymás testét, és ahelyett, hogy a végjátékra koncentrálnátok, játszadoztok egy kicsit, húzzátok egymást, de nem az orgazmusig. Levetkőztök, leoltjátok a lámpát, érintésekkel, apró csókokkal halmozzátok el egymást. Egy-két napot eltöltötök így, felfedezitek újra partneretek erogén zónáit, és a végére olyan izgatottak lesztek, hogy alig várjátok majd a beteljesülést, de várjatok, amíg csak tudtok.

4. Próbáljatok ki új dolgokat!

Könnyű a jól bevált figurákhoz ragaszkodni, de ettől ellustultok csak az ágyban. Ennél jobbat érdemeltek mindketten! Fektessetek egy kis energiát a kapcsolatotokba, hogy az olyan hátteret biztosítson, amiből táplálkozhattok. És most nem csak az új pózokra gondolunk! Egy izgalmas adrenalin-hajhász túra, mint például a síelés, a sziklamászás vagy akár a rafting segít abban, hogy újra felidézzétek azokat a pillanatokat, amikor még nem tudtatok betelni egymással.

5. Jöhetnek az új pózok is!

Természetesen nem árt néha elővenni a Kámaszutrát, és vadászni belőle olyan pózokat, amelyeket szívesen kipróbálnátok, lehet, hogy utána visszatértek a ti kis „szentháromságotokhoz” (vagy négy- vagy ötösségetekhez), de egy kis kikacsintás soha sem árt!

6. Mondjátok el egymásnak, hogy mi izgatna fel!

Az évek során változtok, lehet, hogy amitől a kapcsolatotok elején simán beindultatok, az már nem mozgat meg bennetek semmit. A nőknek a ciklusuk során is változhat az, hogy mit, hogyan kívánnak, és mivel senki sem gondolatolvasó, avassátok be egymást a szexuális fantáziátokba, és valósítsátok meg őket!

7. Menjetek el otthonról!

A gyerekek, a munka, a takarítás – folyamatos a mókus-kerék. Kell néhány „kitörési pont”, amikor nem a négy fal között látjátok egymást. Nem feltétlenül kell egy egész hétvégére elutazni, lehet, hogy az is segít, ha meglátogatod a férjedet például a munkahelyén. Lehet, hogy látsz vagy hallasz valami olyat, amiben egy másik oldalát mutatja meg, ami emlékeztet arra a férfira, akibe beleszerettél. Elmehettek vacsorázni, moziba, koncertre vagy színházba is – ez is csak pár órás elfoglaltság, és nem igényel túl sok szervezést.

8. Osszátok el a házimunkát!

Hiába minden emancipációs törekvés, a gyakorlat és a tapasztalat azt mutatja, hogy a nők még mindig minimum napi 1 órával többet töltenek házimunkával és gyerekneveléssel, mint a férfiak... Nem csoda, ha a nap végére kimerültek, és kevésbé van kedvük a szexhez. Hogyan változtatható ez meg? Mondd a férjednek, hogy a segítsége olyan, mint egy fajta előjáték... Tuti, hogy nem kell győzködni majd, hogy porszívózzon fel. Egy tanulmány szerint sokkal boldogabbak, és kielégítőbb szexuális élettel rendelkeznek azok a párok, ahol a férfi is kiveszi a részét a házimunkából és a gyereknevelésből.

9. Eddzetek!

A legjobb és legfontosabb tipp, ami a jó szexhez vezethet, az a mozgás. A sportolás javítja a vérkeringést, erősíti az érrendszert, jobb közérzethez vezet és növeli az önbizalmadat is. Segít megteremteni a test és a szellem összhangját, egyszóval mindent tud, ami testileg szükséges a kielégítő szexuális élethez, és mivel a stressz levezetésben is segít, így lelki oldalról is megtámogathatod magad a segítségével. Ha kell egy jó indok az edzések elkezdéséhez, akkor azt hiszem ez egy egészen ütős érv! Hajrá!

Forrás: fitnessmagazine.com cikke alapján írta kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.