2020.11.24. 16:14:36 10896 283

Legyen tiszta a csempéd! – Házi szerekkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csodás fürdőszoba (egyik) titka a jól megválasztott csempe, járólap. Jó lenne, ha a tisztításukat is meg lehetne oldani egyszerűen. Mivel az öntisztítás fogalma itt nem játszik, oldjuk meg mi magunk, hogy csillogjanak-villogjanak a csempék, méghozzá vegyszermentesen!

Csempetisztítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csempetisztítás

Nézzünk körül a konyhában, fürdőszobában, rengeteg olyan dolgot találunk, aminek hasznát vesszük majd a ragyogó csempék érdekében! Az alapos tisztításhoz mindenekelőtt szükséged lesz egy fogkefére.

Végy egy kis sütőport!

Keverj össze némi sütőport vízzel, hogy sűrű masszát kapj és vidd fel ezt a „kenőcsöt” a felületre, különös tekintettel a fugákra! Dörzsizd meg, majd tiszta vízzel öblítsd le!

Nem csak a lakkra!

Körömlakklemosóval is megpróbálhatod a csempe, fuga megtisztítását.

Nem maradhat ki az olaj sem

Nem csak a tisztaságról, a csillogásról is gondoskodhatsz, ha némi lenolajjal tisztítod át a csempéket!

Illatos és még a vízkövet is eltávolítja!

Dörzsöld át narancshéjjal a csempét, és megszabadulhatsz a nem túl esztétikus vízkőtől is.

Neki is csillogást kölcsönös

Ha „csak” áttörlésről van szó, és nincs szüksége súrolásra, tisztítószer helyett kerüljön pár csepp sampon a felmosóvízbe, „mosóvízbe”.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...