2019.07.15. 13:17:20 10177 356

Legyen szép az álmod! – Ezekkel a szobanövényekkel biztosan az lesz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudtad, hogy a könnyebb elalvást nem csak a lefekvés előtti olvasás, esetleg a bárányok számolgatása segítheti? Bizony-bizony, néhány szobanövény nem csak a hálószobád éke lehet, hanem az álmodat is könnyebbé teheti.

Szobanövények - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szobanövények

Ezek közül válogathatsz!

Már az illata is megnyugtat!

Ha kellően világos helyre rakod és szépen öntözöd, a hálódba költözetett levendula illatával segít ellazulni, megnyugodni, így hamar álomba ringat, ha éppen nehézkes az elalvás.

Egy igazi csodaszer!

Napos helyen álmod kedves őrzője lehet az aloe vera! A levelekben található gél antibakteriális és hidratáló hatása kétségtelen.

Nem csak kedves női név

A Jázmin a levendulához hasonlóan nyugtató, stresszcsökkentő hatással bír. Így nem kétség, helye van a hálószobában!

A régi klasszikus

Ha azt mondom, anyósnyelv, valószínűleg nem biztos, hogy mindenkinek egy valóságos csodaszer jut az eszébe. Pedig megszűri a levegőben lévő káros anyagokat, így jótékony hatással lehet az immunrendszerünkre, magas vérnyomásunkra, légutainkra és fejfájásunk is enyhülhet tőle.

Allergiások, asztmások, figyelem!

Ha a fenti betegségek kellemetlen tüneteivel élsz együtt, a borostyán lesz a kedvenc szobanövényed!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...