2024.02.16. 15:35:03 6521 191

Legyen modern az otthonod! – 4+1 hiba, amit ne kövess el ennek érdekében!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az otthonunkat csinosítgatni, rendben tartani, mindig újabb és újabb ötletekkel, bútordarabokkal, dekorációs elemekkel feldobni természetes igényünk. Mindannyiunknak megvan a stílus, amit szeretnénk, ha ilyen vagy olyan formában, de visszaköszönne annak a kinézetén is, ahol élünk.

Laminált padló modern nappaliban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Laminált padló modern nappaliban

Ám megesik, hogy minden igyekezetünk ellenére a dolog mégsem úgy sül el, ahogy szerettünk volna, és a modern otthon helyett egy kissé divatjamúlt lakásba térünk haza. A következőkre mindenképpen figyelj, ha nem szeretnéd, hogy a hely, ahol élsz, már-már „öregesen” hasson!

  • Lásd meg a szépet! Ehhez elsősorban az kell, hogy legyen elegendő fény az otthonodban! Ha nem jut elég fény a terekbe, az akár régimódinak is hathat! Ha kevés a természetes fény, pótold világítással, lámpákkal!

  • Ne ess túlzásba! A vintage stílus csodaszép és szuperül fel tudja dobni az otthonod… feltéve, ha nem viszed túlzásba a használatát! Ezzel inkább divatjamúlttá varázsold a lakást, és nyilván nem ez lenne a célod! Inkább kombináld a modern stílussal és meglátod, az eredmény csodálatos lesz!

  • Túl sok a sötét! A fény beengedésén túl a bútorok színével is érdemes játszani, és inkább a világosabb árnyalatokra voksolni. A sok sötét bútor szűkíti a teret és divatjamúlttá varázsolhatja otthonunkat.

  • Modernből is megárt a sok! A célod, hogy egy fiatalos, modern otthonban élj? Vigyázz, át ne ess a ló túloldalára és a sok-sok modern bútordarab összemixelése nehogy visszafelé hasson! A modern helyett nehogy a divatjamúltra hajazzon!

  • Ne zsúfolj! Itt egy asztal, ott egy szék, egy fotel, egy puff… és máris alig van helyed, tered! Legyen a kevesebb több, óvakodj attól, hogy felesleges bútorokkal zsúfold tele a helyiségeket, mert divatjamúltnak hathat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...