2018.01.21. 13:42:57 12313 431

Legyen mindig kéznél – Szemüvegtisztító kendő nőknek és férfiaknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan nekem szerencsém van, és eddig elkerültem a szemüveges létet, de a párom állandó „kukkeros”, úgyhogy egy kicsit belelátok, milyen is lehet szemüveggel élni a mindennapokat. Biztos meg lehet szokni, de azért vannak kevésbé egyszerű szituációk.

Szemüvegtisztító kendő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szemüvegtisztító kendő

Itt van például a tisztítás. Bizonyos esetekben megteszi a pólónk alja is (mondjuk otthon:-)), míg máskor egy ruhazsebkendő tehet jó szolgálatot. De lehet kapni remek tisztítókendőket, amik a makacsabb szennyeződéseket is eltávolítják. Sajnos, előfordul, hogy épp nincs velünk, de az is lehet, hogy teljesen felesleges kiadásnak tartjuk, és nem is igen szoktunk belőle venni. Sőt, ha elkészíthetjük otthon is, minek is adnánk ki rá pénzt?

Így készül a szemüvegtisztító házilag…

... hölgyeknek

Mivel mi, nők, általában ridiküllel, vagy annak álcázott, utazótáska méretű kézitáskával mászkálunk, egy kicsit helyigényesebb megoldás is szóba jöhet. Egy kisebb méretű flakonba tegyünk egy kis ablaktisztító folyadékot. Ha meg kell pucolnunk a szemüvegünket, csak tegyünk egy keveset belőle egy papírzsebkendőre, és már indulhat is a „takarítás”.

... uraknak

Nagy valószínűséggel a férfiak megmaradnak egy kisebb méretű, vagy éppen semmilyen méretű táskánál, vagyis „batyu” nélkül közlekednek a „nagyvilágban”. Számukra is van megoldás. Egy vagy akár több papírzsepit nedvesítsünk be egy kis ablaktisztítóval, és rakjuk egy jól záródó, kis méretű dobozba, vagy egy fagyasztózacskóba. Erre azért van szükség, hogy ne száradjon ki a kendő. A kis csomagot rejthetjük a kabát-, vagy zakózsebbe, autó kesztyűtartójába, vagy ahol könnyen és gyorsan elérjük.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...