2015.03.12. 09:11:00 22744 259

Legyen idén más a húsvéti tojásfestés! Vicces ötletek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha általában ki vagy éhezve a kreatív ötletekre, és nincs ez másként húsvétkor sem, akkor nézd meg galériánkat, ahol vicces kreálmányokat gyűjtöttünk össze a tojásfestéshez.

Családi fotóalbum tojásokon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi fotóalbum tojásokon

Családi fotóalbum tojásokon

Ragasztó szalag, nyomtató, egy réteg, de vastagabb papír zsebkendő - ezekre lesz szükséged. Ragaszd a papírzsepit a papírra (húzd körbe teljesen a tixóval), majd nyomtasd rá a kiválasztott családi fotókat. Vágd ki kör alakban, majd kend be tapétaragasztóval a tojást, helyezd el rajta a fotót és kend le azt is a ragasztóval. Óvatosan egyengesd el a gyűrődéseket, és a szélére tegyél még egy kis ragasztót. Ha megszáradt, tedd dobozokba.

Forrás: asubtlerevelry.com

Emotikon húsvéti tojás

Emotikon húsvéti tojásEmotikon húsvéti tojás

Akril festékkel és olaj alapú filctollal készítheted el. Fesd a tojásokat sárgára, várd meg, míg megszáradnak, majd a filctollal készítsd el a szemeket, majd add hozzá a szájat.

Forrás: studiodiy.com

Tetovált tojás

Tetovált tojásTetovált tojás

A felragasztható, átmeneti tetkók a tojáson is rajta maradnak, akárcsak a bőrödön. Használj vicces mintákat!

Forrás: swiss-miss.com

Minon tojások

Minon tojásokMinon tojások

Kedvenc húsvéti minta lesz!

Kék és sárga műanyag tojásokra lesz szükséged, amelyeknek az alját és a tetejét ki tudod cserélni. Egy fekete szigetelő szalaggal körbe ragaszthatod a fejet, erre ragaszthatsz szemeket, és egy alkoholos filccel megrajzolhatod az arcot.

Forrás: athriftymom.com

Bajusz mintás

Bajusz mintásBajusz mintás

Egyszerűen csak fesd ki a tojásokat színes tojásfestékkel, majd száradás után egy olaj alapú filctollal vagy akril festékkel fess rá bajuszokat tetszés szerint.

Forrás: number-2-pencil.com

Küklopsz tojszlik

Küklopsz tojásokKüklopsz tojások

Először is egy szöggel és egy kalapáccsal lyukaszd ki a tojáshéjat majd csurgasd ki a tojásokat egy tálba, és öblítsd ki a tojás belsejét. Fesd be tojásfestékkel a tojásokat.

Ezután szárítsd őket meg (például a lyuk segítségével felakasztva hurkapálcikákra). Vágj ki papírból karikákat és ragassz rá szemeket. Csinálj a tojás másik oldalára újabb lyukat egy gombos tűvel - akkorákat, amibe kb. elfér a szem. Egy erős ragasztóval ragasztózd körbe a papírt a szem körül és az első lyukon keresztül tedd a tojásba, és illeszd a felső lyukhoz belülről úgy, hogy a szem kifelé nézzen. Ehhez lehet szükséged lesz egy ollóra, hogy becsempézd vele a tojásba a szemet.

Az alsó lyukba beletehetsz egy csokitojást, így újra lesz súlya a tojásodnak. Majd ráragaszthatsz egy kartonból kivágott lábacskát.

Forrás: tallystreasury.com

Tojásból csirke és nyúl

Csirke és nyúlCsirke és nyúl
Tradícionális húsvéti alakok, de mégis mókásan néznek ki. Itt a rajzos útmutatás.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...