2015.03.12. 09:11:00 19858 259

Legyen idén más a húsvéti tojásfestés! Vicces ötletek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha általában ki vagy éhezve a kreatív ötletekre, és nincs ez másként húsvétkor sem, akkor nézd meg galériánkat, ahol vicces kreálmányokat gyűjtöttünk össze a tojásfestéshez.

Családi fotóalbum tojásokon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi fotóalbum tojásokon

Családi fotóalbum tojásokon

Ragasztó szalag, nyomtató, egy réteg, de vastagabb papír zsebkendő - ezekre lesz szükséged. Ragaszd a papírzsepit a papírra (húzd körbe teljesen a tixóval), majd nyomtasd rá a kiválasztott családi fotókat. Vágd ki kör alakban, majd kend be tapétaragasztóval a tojást, helyezd el rajta a fotót és kend le azt is a ragasztóval. Óvatosan egyengesd el a gyűrődéseket, és a szélére tegyél még egy kis ragasztót. Ha megszáradt, tedd dobozokba.

Forrás: asubtlerevelry.com

Emotikon húsvéti tojás

Emotikon húsvéti tojásEmotikon húsvéti tojás

Akril festékkel és olaj alapú filctollal készítheted el. Fesd a tojásokat sárgára, várd meg, míg megszáradnak, majd a filctollal készítsd el a szemeket, majd add hozzá a szájat.

Forrás: studiodiy.com

Tetovált tojás

Tetovált tojásTetovált tojás

A felragasztható, átmeneti tetkók a tojáson is rajta maradnak, akárcsak a bőrödön. Használj vicces mintákat!

Forrás: swiss-miss.com

Minon tojások

Minon tojásokMinon tojások

Kedvenc húsvéti minta lesz!

Kék és sárga műanyag tojásokra lesz szükséged, amelyeknek az alját és a tetejét ki tudod cserélni. Egy fekete szigetelő szalaggal körbe ragaszthatod a fejet, erre ragaszthatsz szemeket, és egy alkoholos filccel megrajzolhatod az arcot.

Forrás: athriftymom.com

Bajusz mintás

Bajusz mintásBajusz mintás

Egyszerűen csak fesd ki a tojásokat színes tojásfestékkel, majd száradás után egy olaj alapú filctollal vagy akril festékkel fess rá bajuszokat tetszés szerint.

Forrás: number-2-pencil.com

Küklopsz tojszlik

Küklopsz tojásokKüklopsz tojások

Először is egy szöggel és egy kalapáccsal lyukaszd ki a tojáshéjat majd csurgasd ki a tojásokat egy tálba, és öblítsd ki a tojás belsejét. Fesd be tojásfestékkel a tojásokat.

Ezután szárítsd őket meg (például a lyuk segítségével felakasztva hurkapálcikákra). Vágj ki papírból karikákat és ragassz rá szemeket. Csinálj a tojás másik oldalára újabb lyukat egy gombos tűvel - akkorákat, amibe kb. elfér a szem. Egy erős ragasztóval ragasztózd körbe a papírt a szem körül és az első lyukon keresztül tedd a tojásba, és illeszd a felső lyukhoz belülről úgy, hogy a szem kifelé nézzen. Ehhez lehet szükséged lesz egy ollóra, hogy becsempézd vele a tojásba a szemet.

Az alsó lyukba beletehetsz egy csokitojást, így újra lesz súlya a tojásodnak. Majd ráragaszthatsz egy kartonból kivágott lábacskát.

Forrás: tallystreasury.com

Tojásból csirke és nyúl

Csirke és nyúlCsirke és nyúl
Tradícionális húsvéti alakok, de mégis mókásan néznek ki. Itt a rajzos útmutatás.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Neki is szüksége van a „kényeztetésre” – Így ragyogjon újra a telefonod tokja

Azt már régóta tudjuk, hogy a telefonunkat bizonyos időközönként, jó esetben napi rendszerességgel nem árt fertőtlenítő tisztítószerrel átkennünk, mert baktériumok, egyéb kórokozók közkedvelt „nyaralóhelye”. Ha tokban tartod a telefonodat, természetesen mindez arra (is) vonatkozik.

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.