2021.12.22. 09:25:00 6217 225

Legyen élmény minden nap! Kedves programok a szeretteinkkel, ha elfogyott a szó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

…vagy éppen nem találjuk a meghatottságtól és az örömtől! Ugye milyen szomorú, hogy mire belemelegednénk a beszélgetésbe, addigra kell a társaság felének tovább állnia? Pörgesd fel a baráti és családi találkozások nyögvenyelős elejét egy jópofa közös feladattal vagy játékkal!

Rendhagyó karácsony - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendhagyó karácsony

Azok az emberek, akik évente ritkábban találkoznak, nem igazán bővelkednek közös emlékekben, így a várva várt találkozások leginkább üres közhelyekkel indulnak. Hogy be tudd indítani a beszélgetést és közös élményeket is gyűjtsetek, készülj egy-két ötlettel, hátha a társaság nagy része is ráharap valamelyik programra!

Otthoni programötletek közeli vagy távolabbi szeretteinkkel és ismerőseinkkel

  1. Kártyajáték, természetesen a társaság összetétele szerinti paklival. Számos olyan kártyajáték is van, amivel a kicsik is tudnak játszani, de felnőtteknek sem unalmas.

  2. Társasjáték, gyerekekkel vagy csupa felnőtt társaságában ünnepelsz? Itt az alkalom az ajándékba kapott szettet kipróbálni! Legózni is, bármely életkorban.

  3. Kockapóker, ha az előző kettőt szeretnéd ötvözni.

  4. Ünnepi zenelista összeállítása; sok társaság szereti, ha beszélgetés közben halk háttérzene szól. Készítsetek ehhez olyan közös listát, amelyen mindenkinek szerepel 2-3 kedvence.

  5. Mézeskalács házikó építése; persze ehhez az kell, hogy te legyél a házigazda! Készítsd el előre a ház darabjait, és mellé az összeragasztáshoz és a díszítéshez szükséges kellékeket. Ha házi versenyt szerveznél, érdemes kisebb házakhoz való alapokat sütnöd.

  6. Dalszöveg vagy vezetett mese írása; egy kalapból kihúzott különböző szavak felhasználásával írjatok közösen új szöveget a kiválasztott karácsonyi dalra, vagy költsetek egy rövid mesét.

  7. Párnacsata; leginkább a kisebb gyerekek energiáinak lekötésére és minél messzebb az ünnepi dekorációtól!

  8. Szinkronizálás; az unalomig ismételt karácsonyi filmeknél némítsátok el a hangot és a főbb karakterek monológjainál mondjátok alá, amire emlékeztek belőle! De teljesen spontán szöveget is kitalálhattok helyette.

  9. Táncverseny; ez a remek kis program, nem csak vidám, de még a karácsonyi sütemények ledolgozásához is hozzájárul.

+1. Amennyiben valami csoda folytán esne egy kis hó idén karácsonykor, használjátok ki és vezessétek le az elmúlt év alatt felgyülemlett energiákat egy szolid hógolyó csatával az udvaron, vagy éppen az utcán. Egy mini hóember szépségversenyt is szervezhettek, ha esik ehhez elég hó.

Ötlet: www.urban-eve.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...