2022.12.04. 11:00:42 6778 270

Legyen békés a karácsony! – Témák, amik nem valók az ünnepi asztalhoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Karácsonykor a legnagyobb ajándék, ha szeretteink körülvesznek minket. Együtt le tudunk ülni egy szépen megterített asztalhoz, finomakat eszünk, beszélgetünk, nevetünk. Szimplán és egyszerűen örülünk egymásnak. Persze, azért ilyenkor is csúszhat némi hiba a gépezetbe…

Békés karácsony - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Békés karácsony

Előfordulhat, hogy a beszélgetés jól indul, csak elkanyarodik egy teljesen más, hogy finoman fejezzük ki magunkat, egy teljesen rossz irányba, és a békés karácsonyból nemsokára vita, esetleg veszekedés lesz. Ha idén szeretnéd, hogy tényleg békés legyen az ünnep, ezeket a témákat inkább kerüld!

  • Ajándék? Milyen? Mennyiért? Van az a bizonyos ajándék ló meg a foga. Egyébként sem illendő feszegetni az ajándék értékét, de karácsonykor pláne nem. Egyszerűbb, ha előre megbeszéltek egy értéket, amennyiért vásároltok, és azt mindenki be is tartja!

  • A jövő érdekes dolog. Ez így igaz. De ha lehet, ne ilyenkor feszegessük a fiatalabb generáció jövőbeni terveit, pláne, ha munkahelyváltásról, családalapítási tervekről van szó.

  • Ne most adj nevelési tanácsokat! És ne is most elemezd ki, miért nem jó az, amit kapsz. Ahány család, annyi szokás, nevelési módszer, neked nincs jogod beleszólni a másik dolgába. Igazából, ez az év bármely szakára igaz lehet, nem csak a karácsonyra.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...