2022.07.11. 10:59:02 6418 246

Legyen a hajkeféd újra „szőrtelen” – Így érdemes tisztítanod
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy jó hajkefe áldás lehet a hajnak. Ám bármennyire szeretjük, azért időnként ő is ápolásra, tisztításra szorul. Mutatunk néhány egyszerű, de nagyszerű trükköt, hogyan legyen újra tiszta, hajmentes a kedvenc hajkeféd.

Műanyag hajkefe - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Műanyag hajkefe

Ha megszabadítanád ezt az igen praktikus eszközt az élet „porától”, íme, 4+1 pofonegyszerű lehetőség.

Ha elég a víz

Zuhanyzás alkalmával legyen társad a zuhanyzásban a hajkeféd is! Irányítsd rá a zuhanyfejből csobogó vizet, és a vízsugár megszabadítja a nem kívánt szennyeződésektől.

Ne habozz!

Fújj bőven borotvahabot a kefédre, a sörték közé is jusson belőle. Hagyd állni így egy éjszakát, majd másnap alaposan öblítsd ki folyó víz alatt.

Ő is szereti a sampont!

Sőt, a hajkefe nem veti meg a tusfürdőt, de még a mosogatószert sem. Cseppents valamelyikből néhány cseppet a felületre, hagyd, hogy felhabozzon, majd öblítsd le alaposan!

Ha bírja a gőzt

A műanyagból készült hajkefét akár a mosogatógépbe is berakhatod. Persze, előtte szabadítsd meg a haj nagy részétől. Illetve ügyelj rá, hogy 60 ⁰C alatti programot válassz neki.

A sütőpor csodálatos ereje

Keverj össze 1 teáskanál sütőport vagy szódabikarbónát annyi vízzel, hogy jól kenhető masszát kapj. Vidd fel a kefére, majd hagyd hatni 1-2 órát. Ezután folyó víz alatt öblítsd le.

Forrás: www.haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...