2018.10.20. 17:40:32 11438 315

Légy újra gyerek – Animációs mesék, amiket felnőttként is értékelsz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, én rettentően jól tudok szórakozni az animációs mesefilmeken, és még kedvenceim is vannak, sőt, van, amit újra és újra meg tudok nézni. Vicces és elgondolkodtató történetek ezek, szerethető karakterekkel. Az utóbbi években ezek voltak a kedvencek!

Mesenézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mesenézés

Nem csak az én, hanem a közönség kedvenceiről is szó van, szerencsére ezen filmek tekintetében nem kell kompromisszumot kötnie a családnak, valószínűleg a felnőttek és a gyerekek egyaránt élvezni fogják az esti „szupermozit”, ha ezek közül választotok.

Zootropolis – Állati nagy balhé (2016)

Adott egy nyuszi, aki rendőr akar lenni. No de nem ám irodai dolgozó, hanem nyomozó! Az álom valósággá válik, ám a helyzet nem egyszerű. Elszántság, kitartás és erő is szükségeltetik hozzá, hogy Judy, a rendőrnyúl megtalálja a számítását a nagyvárosban, és ebben bizony egy róka lesz a segítségére.

Bébi Úr (2017)

A babáknak nem jut elég szeretet, de vajon miért van ez így? A kis házi kedvencek az okai vagy valami másról van szó? Bébi Úr munkába áll és helyreállítja a világrendjét, a babák átveszik az uralmat! Vicces kis mese, és hamarosan jön a második része!

Vajana (2016)

Imádni való történet a hercegnőről, aki útra kel, hogy megmentse a szigetet, amin élnek, a pusztulástól. Egy félisten segítségét kell kérnie, hogy juttassa vissza az ellopott követ az azóta dühöngő istennőhöz, hogy megmeneküljön a népe. Maui, a szél és a tenger istene azonban egy kicsit vonakodik segíteni a fiatal lánynak, de aztán együtt kelnek útra, és kalandokban gazdag történet kerekedik. Maomit egyébként Dwayne the Rock Johnsonról mintázták, és nagyon jópofára sikerült a karakter.

Coco (2017)

Megható történet egy kisfiúról, aki átkel a holtak országába, hogy felkutassa az idolját, aki híres énekes volt, és akiről menet közben kiderül, hogy lehetséges, hogy a dédapja, Coco nagymamának az édesapja. Szövevényes és izgalmas családi dráma kerekedik, de a zene gyógyír lesz mindenre.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...