2015.08.30. 14:23:24 10936 233

Légy trükkös! - Frizurák, ha nincs kedved hajat mosni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretjük a hosszú hajat, főleg, ha frissen mosott, illatos. Lelkesedésünk alábbhagy, ha egy fárasztó nap után nem ússzuk meg egy laza zuhannyal, mert vár ránk még egy „megterhelő” hajmosás, hajszárítás. Grrr, néha a hátunk közepére sem kívánjuk! De hiszen kibír az a haj még egy napot, nem?

Gyors frizura - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyors frizura

Dehogyisnem, sőt, akár kettőt is!:-) Csak meg kell találnunk a megfelelő frizurát, melynek segítségével már-már frissen mosottnak tűnnek az amúgy már megfáradt tincsek. Nálam a favorit ilyen esetben copf, de lássuk, mit hozhatunk még ki abból a helyzetből, ha nincs kedvünk hajat mosni.

1. A nagy klasszikus

A kiinduló helyzet a fejünk búbjára kötött copf, melyet megcsavarunk, majd a copf vége köré tekerünk és csatokkal rögzítünk, szorosan. Hidd el, mindenki megdicséri majd az új frizurádat.

2. Elő a kendővel!

Ha minden kötél szakad, kapj elő egy helyes kis kendőt és csavard a hajadba, vagy bújtasd alá a nem épp friss tincseket. Amellett, hogy csinos, divatos viselet is!

3. Éljenek a fonatok!

Rejtsd csinos fonatok alá a kissé „viseltes” hajadat! Mielőtt nekiállsz, a fejed tetején lévő tincseket turbózd fel egy kicsit, hogy ne lapuljon a fejedre. Rendezd az egyik oldalra a tincseket és a fejed tetején kezd el fonni a hajat. A kilógó tincseket is igazítsd hozzá a fonathoz.

4. Fordított választék

Máris sokat dob és frissít a frizurádon, ha kicsit (vagy inkább nagyon) arrébb „tolod” a választékod! Ha eddig bal oldalon választottad el, most kerüljön a választék jobb oldalra és fordítva. Jobb lesz, mint új korában!:-)

5. Csak az igazán bátraknak!

Ha nem tudod eltüntetni, emeld ki! Válaszd el középen a hajad, zselézd be és fésüld át! Arra ügyelj, hogy ehhez csak a minimál smink és a makulátlan tiszta bőr, illetve arc illik, különben kissé „igénytelen” lesz az összhatás.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mi a méreted? – Számold ki hozzád illő hajhosszt!

Mielőtt fodrászhoz megyünk, eltervezzük, hogy most bizony ennyit meg annyit vágatunk majd a hajunkból, és itt nyíratjuk fel, meg ott, mert majd úgyis megnő, ha nem tetszik, és így tovább. No persze, mire odakerülünk a székbe, marad a „legyen csak 5 centi a végéből” stílus!:)

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.