2020.04.25. 17:45:12 11306 311

Légy merész! – 2+1 ok, hogy belevágj valami újba!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az emberre időnként rátör, hogy bizony érdemes lenne új dolgokat kipróbálni. Jó lenne a munkában új területen bizonyítani, és egy új hobbi sem ártana. Az eddigi edzéseidet is unod, váltanál? Talán itt az ideje!

Boldogság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság

Az utóbbi hetekben úgyis bőven volt lehetőségünk alkalmazkodni az új helyzethez, úgyhogy itt az ideje, hogy valami újba fogjunk bele!

Az új nem feltétlenül rossz!

Sőt! Új emberek, új tapasztalatok, új élmények! Miért lenne ez rossz? Valami újba belevágni saját magunk megismerése szempontjából is nagy, ugyanakkor izgalmas feladat!

Szerezz önbizalmat!

Méghozzá úgy, hogy valami új kipróbálásával kilépsz a komfortzónádból! Persze, nehéz a napi rutinnal szakítani, de hosszú távon megéri feláldozni a kényelmünket!

Így lehetsz alkalmazkodó!

Habár az elmúlt hetek, hónapok történései amúgy is gyors alkalmazkodásra kényszerítettek minket, ezt a képességet nem árt továbbra is kamatoztatnunk, csiszolnunk, ne kopjon ez a tudásunk!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mérgező emberek a környezetünkben - Jelek és lehetséges megoldások

Bizonyos értelemben mindannyian rendelkezünk egy kisebb, esetenként nagyobbra nyúlt, láthatatlan tüskével, mellyel néha akarva, ám legtöbbször mégiscsak akaratlanul „megmérgezünk” másokat. Megbántjuk a szeretteinket, a barátainkat, a környezetünkben élő embereket. Egy meggondolatlanul elejtett szó, mely kígyóméregként fröccsen a másik emberre, egy figyelmetlenség, egy óvatlanul megtett lépés, vagy egy elsietett döntés mind toxikus eredményeket szülhet. De kik azok, akik a mérgezés külön csoportjába sorolhatók? Miről ismerhetjük fel ezeket a viselkedésformákat, illetve mivel gyógyíthatjuk meg a „méregbe borult” helyzeteket?

Tanulható-e az optimizmus?

Lionel Tiger amerikai antropológus, az optimizmust az evolúció során kialakult, az emberek egyik legmeghatározóbb funkciójaként értelmezte. Azt figyelembe véve, hogy az optimizmus a jövőről való gondolkodást hordozza magában - mely az elmúlással való szembesülést is tartalmazza -, tulajdonképpen a félelem ellensúlyozójaként is jellemezhető. Annak ellenére, hogy az előbbi megfigyeléssel nem mindenki ért egyet, tagadhatatlan, hogy az optimizmus az egészségre is erőteljes hatást gyakorol. De vajon tanulható az optimizmus?

Krisna-völgyi búcsút tartanak Somogyvámoson

A népi mesterségek és a fenntarthatóság a fő témája a Krisna-völgyi búcsúnak, amelyet július 26. és 28. között rendeznek Somogyvámos határában.