2021.10.16. 11:01:58 6362 229

Légy környezettudatos! – Az öltözködésben is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyre több a figyelmeztető jel: figyeljünk környezetünkre, mert bolygónk már nem sokáig tudja elviselni az ember pazarló, környezetromboló, kizsigerelő életmódját. Az egyén felelőssége is rengeteget nyom a latban, sőt! Nincs az az apróság, ami ne számítana, ha Földünk jövőjéről van szó.

Környezetvédelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Környezetvédelem

Ki gondolná, hogy az öltözködési szokásaink megreformálásával is sokat tehetünk a Föld egészségéért!

Éljen a second hand!

Turkálóba járni nem ciki, sőt! Ha egyedi darabokat keresel, akkor ott biztos találsz. Egy-egy „turis” kör után nem csak a gardróbodat töltheted fel, hanem a környezetedért is sokat tehetsz.

Fedezd fel újra!

Itt az ideje újra felfedezni a régi, szekrény hátsó részében pihenő ruháidat! Alkalmanként tarts szelektálást a ruháid között! Ha esetleg olyan darabokra találsz, amit nem hordasz már, gyűjtsd össze őket, és ajánld fel jótékony célra. Semmiképpen se hagyd, hogy a kukában landoljon!

Már a vásárlásnál érdemes figyelni!

Válassz jól variálható ruhadarabokat, amikor új ruhát vásárolsz! Így máris sokat tettél bolygónk egészségéért, és nem mellesleg a gardróbodban is több hely marad majd!

A kis fekete, a farmer és társai

Ha új ruhadarabok után kutatsz, válassz olyanokat, amelyeket divattól függetlenül bármikor viselhetsz. Így nem kell néhány hónap múlva azon gondolkoznod, mihez is kezdj a túl trendi darabokkal!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...