2023.11.19. 12:30:16 6021 231

Lassan kopogtat a tél! – Díszítsd fel neki az ablakod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nemsokára búcsúzunk az idén minket igencsak elkényeztető ősztől, és érkeznek a téli napok, és vele együtt a várva várt karácsony. Ennek szellemében otthonunk dekorációját is szeretnénk megváltoztatni, de ez sem mindig olyan könnyű. Ha ötlet van is, meglehet, túlságosan ragaszkodunk az őszi díszekhez!

Házikó télen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házikó télen

Ha így áll a dolog, és belül még nem szeretnénk megváltoztatni a díszítést, akkor induljunk el kívülről. Kezdjük mondjuk az ablakkal! Íme, néhány szuper dekorációs ötlet, amit tuti, hogy kiteszel az ablakba!;-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...