2022.05.15. 10:59:13 8343 279

Lágyítsd meg a vizedet! – 2+1 tipp, ha nálatok is kemény a víz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a mosógépünknek nem tesz túl jót a kemény víz, de azzal is tisztában vagyunk, hogyan védekezhetünk ellene. De mi van, ha esetleg bőrünk, vagy éppen a csapvízzel öntözött növényeink sem szeretik a kemény vizet? Szerencsére, erre is van megoldás!

Ivóvíz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ivóvíz

A kemény víz ellen szerencsére különböző házi szerekkel, praktikákkal könnyen tehetünk.

Így lágyítsd a vizet, ha…

  • zuhanyoznál: ebben az esetben érdemes zuhanyfejet lecserélned! Szerezz be egy olyan zuhanyfejet, amiben gyárilag van szűrő, amivel a kemény víz, egyéb bacik, vírusok is kiiktathatóak.

  • innál: jó szolgálatot tehet ilyenkor szűrővel ellátott kancsó, mely a benne lévő szűrőnek köszönhetően szintén megszűri a vízkövet, bacikat, vírusokat.

  • növényeid megszomjaztak: forrald fel a vizet, majd hagyd kihűlni. Ha biztosra akarsz menni, dobj a vízbe egy késhegynyi szódabikarbónát is!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...