2018.11.15. 18:19:00 8166 351

Kutyák vs. macskák (és galambok) – Bizonyíték, hogy tényleg a macska a főnök – VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem vagyok nagy macskarajongó. Cukik, aranyosak, ha éppen úgy tartja kedvük, még kedvesek is, de a „főnökös” stílusuk valahogy nem jön be. A kutyusok bája, játékossága, hűsége annál inkább!

Kutya és macska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya és macska

A két állatfaj kapcsolatát már nem egy rajzfilm, népmese, könyv dolgozta fel. Hogy végülis ki kerül ki győztesként ebből a harcból, az valamiért soha nem tiszta. De most közlünk egy néhány másodperces felvételt, ami egyértelmű bizonyítéka annak, hogy általában a macska a főnök. Általában mindig. Mert ha a cica ott van, ott rendnek, fegyelemnek, és legfőképpen jó illatnak kell lennie! Délutáni szunyókálását nem zavarhatja meg egy-egy kóbor, az eb által eleresztett… hm… galamb sem!:-) És ha a „madarat” nem tudja elhessegetni a macska…

Na jó, azért működik a barátság is köztük!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink