2015.12.13. 18:00:32 7421 283

Kutyák, akik úgy viselkednek, mint az emberek – VIDEÓK
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha magunk is meglepődünk, hogy a családunk kedvence, hőn szeretett ebünk milyen emberien tud viselkedni. Egy könyörgő nézés, egy vidám „mosoly”, egy csodálkozó tekintet – mintha eltanulták volna tőlünk. Pedig ez még csak a jéghegy csúcsa! Figyeld, mikre képes még a legjobb barátunk.

Kutya az ágyban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya az ágyban

Már nem meglepő, ha egy kutyus késsel, villával eszik, szépítkezik az esti „kiruccra”, velünk dolgozik,a melyhez a laptopot is használja, esetleg elolvassa kedvenc könyvünket. Legalábbis a videók tanúsága szerint ez nem lehetetlen. Na, jó, azért imitt-amott a gazdi is besegít!;-)

1.

2.

3.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...