2023.02.04. 17:45:03 8014 259

Különleges szerelmek a filmvásznon – 4+1 film nem mindennapi szerelmekről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudjuk, minden szerelem különleges, minden szerelem egyedi. Mert mindenki máshogy szeret. Sőt, egy kapcsolaton belül is másként szeretjük egymást. Hol nagyobb hévvel, hol egy kicsit nyugodtabban. Van, hogy azt gondoljuk, már nem is szeretünk, aztán történik valami, és rájövünk, hogy talán még jobban is, mint bármikor.

Különleges szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Különleges szerelem

Ilyenkor hálát adunk a sorsnak, hogy az mellett lehetünk, akivel ezt a különlegességet megélhetjük. De ha már a különc szerelmekről van szó, nem mehetünk el a filmtörténet azon alkotásai mellett, melyek bizonyos szempontból igencsak érdekes szerelmeket taglalnak. Neked melyik a kedvenced?

Transzcendens

Ugyan a film központi témája nem a szerelem, de az események történésének egyik nagyon is lényeges mozgatórugója a legszebb érzés.

Az időutazó felesége

Milyen, amikor a nagy szerelem felbukkan, aztán meg hirtelen eltűnik, majd újra visszatér? Egy időutazó szerelmének lenni cseppet sem unalmas!

P.S.I love You

Megismerni a nagy szerelmet, aztán egy szörnyű betegség miatt elveszíteni – szívszorító. De a szerelem a síron túl is utat mutat. Erről szól ez a történet!:-)

Titanic

A film nem „csupán” egy óriási hajó tragédiájáról, egy alig elkezdődő szerelem szomorú végéről szól, hanem arról is, hogy ez a szerelem mennyi erőt képes adni ahhoz, hogy önmagunk lehessünk, merjünk kiállni magunkért és hogy soha nem adjuk fel!

Az angol beteg

Mindent elsöprő szerelem történelmi háttérrel.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...