2019.12.02. 13:40:53 7151 229

Közelegnek az ünnepek! – Ne feledkezzünk meg a legjobb barátnőnkről sem!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg korábban rendszeresen megleptem valami aprósággal a barátnőimet az év legmeghittebb ünnepén, az utóbbi években ez sajnos elmaradt. Jöttek a gyerkőcök szépen sorban, és karácsonykor igyekszünk az ő kedvükre tenni.

Ajándék barátnőknek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándék barátnőknek

Persze, magunkról sem kellene megfeledkeznünk, vagy legalábbis barátnőként a legjobb barátnőnkről. De mivel lephetjük meg idén őt?

Egy finom illat?

Ha igazán ismered a barátnődet, tudod, milyen az ízlése, akár az illatok terén is, lepd meg egy új parfümmel.

Ha bírjátok a filmeket!

Szuper választás lehet egy mozijegy, vagy mozibérlet!

Ha nem zavar a zaj!

Egy szuper közös koncert maximális kikapcsolódást ígér!

A legdrágább…

Ami a legtöbbet ér, és megfizethetetlen, az az idő! Töltsünk el a legjobb barátnőnkkel egy csodaszép délutánt, este néhány órát!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...