2019.12.02. 13:40:53 7483 229

Közelegnek az ünnepek! – Ne feledkezzünk meg a legjobb barátnőnkről sem!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg korábban rendszeresen megleptem valami aprósággal a barátnőimet az év legmeghittebb ünnepén, az utóbbi években ez sajnos elmaradt. Jöttek a gyerkőcök szépen sorban, és karácsonykor igyekszünk az ő kedvükre tenni.

Ajándék barátnőknek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándék barátnőknek

Persze, magunkról sem kellene megfeledkeznünk, vagy legalábbis barátnőként a legjobb barátnőnkről. De mivel lephetjük meg idén őt?

Egy finom illat?

Ha igazán ismered a barátnődet, tudod, milyen az ízlése, akár az illatok terén is, lepd meg egy új parfümmel.

Ha bírjátok a filmeket!

Szuper választás lehet egy mozijegy, vagy mozibérlet!

Ha nem zavar a zaj!

Egy szuper közös koncert maximális kikapcsolódást ígér!

A legdrágább…

Ami a legtöbbet ér, és megfizethetetlen, az az idő! Töltsünk el a legjobb barátnőnkkel egy csodaszép délutánt, este néhány órát!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mióta ünnepeljük a születésnapokat?

A modern társadalomban teljesen szokványos személyes ünneppé lett születésnapokat a történelem előtti civilizációkban kizárólag a kiváltságosok tarthatták meg. A születésnapi rituálék ugyanis csak az uralkodók és nemesek számára fenntartott eseményekként voltak számon tartva. Eredetileg leginkább az élet körforgására emlékeztető jelentését tartották számon. Több kultúrában pedig a közösség összetartozásának szimbólumaként szerepelt, amikor az egyén – mint a csoport fontos tagja – érdemeit, közösségben betöltött szerepét ugyancsak értékelték. Ezek a visszajelzések idővel a családi és szociális ceremóniák szerves részévé váltak, amikor az ünnepelt pozitív visszajelzéseket kaphatott magáról.

Beszürkültél? – Csak semmi pánik, ezek a frizurák Neked állnak majd a legjobban!

Az első hajszál megjelenése nem kis pánikra adhat okot. Pláne, ha viszonylag korán, a húszas éveink elején, közepén bukkan fel. Aztán lassan hozzászokunk, a hajszálakból lassan tincsek lesznek, majd idővel az egész hajkoronánk ezüstben játszik majd. De nyugalom, az ősz hajszínnek is megvannak a maga előnyei!

Illatos legyen, ne szagos! – Űzd el az ételszagot a hajadból!

Ha beülünk egy étterembe, vagy otthon kezdünk sütkérezni, akarva-akaratlanul haza is viszünk az étteremillatból, de hosszú órákig, vagy éppen néhány napig biztos illatozunk a hajunkba ivódott olajszagtól. Ha egy gyors hajmosás most nem fér bele, mutatjuk, mivel űzheted el a kellemetlen illatot!