2019.03.01. 18:23:25 13660 349

Közeleg a nőnap, hallgassunk igazán csajos dalokat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nemsokára itt a nőnap, amikor minden rólunk szól, Hölgyeim! (No, és persze a Zoltánokról!:-)) Szívesen fogadjuk a kedves bókokat, finom csokoládékat, illatos virágokat. És ha már nőnap, és nők, jöjjenek a női nevek – dalok formájában!

Boldog nők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nők

Míg a tavalyi évben isteni sütemények formájában tisztelegtünk a hölgyek előtt nőnap alkalmából, idén ennél dallamosabbra vesszük a figurát. Hiszen a női nevek nem csak a konyhában, de a rádióadókon, zenés műsorokban is tarolnak. Hogy mit is gondolnak rólunk a férfiak? Talán ezekből a bohókás, kedves dalokból kiderül! Közös (majdnem) mindegyikben, hogy címüket egy (vagy éppen több) hölgyről kapták!

Szécsi Pál: Karolina

Beatles: Michelle

Kispál és a Borz: Emese

Rolling Stones: Angie

Szécsi Pál: Szöszi

Ha nem is keresztnév, de legalábbis becenév, és viszonylag gyakori. Szécsi Pálból pedig soha nem elég!:-)

No, és akkor jöjjön már egy kakukktojás, csak hogy a Zoltánok se maradjanak ki a köszöntésből!:-)

Kistehén: Szia Zoli!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...