2019.09.05. 16:59:48 9966 323

Korai ráncok? –Ezt teheted ellenük!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Emlékszem, mennyire kétségbeestem az első apró ráncaim megjelenésekor. Őszinte leszek: most már örülnék, ha csak annyi lenne. Merthát az idő vasfoga, a kevés alvás, a stressz nem kíméli bőrünket, előbb vagy utóbb ráncok formájában visszaköszönnek ezek.

Szem körüli ráncok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szem körüli ráncok

De mi lett volna, ha már az elején teszünk az apró ráncok ellen? De hát a húszas éveiben ki gondol erre? Pedig jó lenne, ha mindannyian foglalkoznánk ezzel a kérdéssel, mert néhány egyszerű, de nagyszerű trükkel elkerülhetőek, de legalábbis késleltethetőek lennének a korai ráncok.

Találd meg az igazit!

Igen, az életünkben is fontos lenne megtalálni azt az embert, akivel a legboldogabbak, legkiegyensúlyozottabbak lennének a mindennapok. Legalább ennyire fontos, hogy a bőrünknek megfelelő hidratálókrémet használjuk, hiszen ezzel is sokat tehetünk az apró ráncok ellen.

Az éltető víz!

Igen, még mindig és már megint a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásról van szó! Igyunk, hogy bőrünk egészségesebbnek, élettel telibbnek tűnjön!

Ne felejtsd el lemosni!

Bármilyen későn is érsz haza, bármilyen fáradt is vagy, az aznapi sminket, szennyeződéseket távolítsd el az arcodról! Nem csak egy kellemetlen meglepetéstől, vagyis a másnapi, szétfolyt sminkes tükörképedtől kíméled meg így magad, hanem hosszú távon bőröd is hálás lesz ezért a törődésért.

Viseld!

Méghozzá a napszemüveged! Az erős napsütés miatti állandó hunyorgás a szem körüli ráncok egy legfőbb okozója! Úgyhogy, irány a közeli optika, és szerezz be egy jó minőségű példányt. +1 Irány az ágy!

Persze, az ember életében vannak olyan szakaszok, amikor viszonylag kevés idő jut az alvásra. Ilyen lehet például egy baba érkezése a családba, de egy bevállalt másodállás is lehet a kevés alvás forrása. No, és persze a stressz, idegeskedés miatti álmatlanságról már ne is beszéljünk. De azért ha van rá lehetőségünk, akkor törekedjünk a megfelelő mennyiségű alvásra! Azt a filmet meg tudjuk nézni máskor is, illetve a közösségi oldal átböngészése is ráér reggelig!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...