2022.07.22. 12:25:45 7592 262

Konyhai kütyük és amivel helyettesítheted őket
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kütyü bazár (Kína :D)) ámulatba ejtő eszközökkel lep meg minket, például soha nem gondoltam volna, hogy a koktélparadicsom ketté vágásához külön kacatot lehet beszerezni... Tényleg szükség van erre? A válasz: NEM!

Konyhai tippek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyhai tippek

Minden abba az irányba mutat, hogy a felesleges holmikról ideje lemondani. A klímaváltozás, a gazdasági válság, a megnövekedett energia árak és még sorolhatnám. Egy okosabb, takarékosabb életforma az új irány, amit már tegnapelőtt előtt el kellett volna kezdeni..., és ebbe bizony nem férnek bele a felesleges műanyag kütyük sem.

Ne gyarapítsd tovább az "eszközök, amik elsőre nélkülözhetetlennek tűntek, de végül soha nem használtam"-fiók tartalmát, inkább less el néhány trükköt. A 5-Minutes Craft csapata híres a különféle tippek és trükkök összegyűjtéséről, és most is hoztak nekünk egy csomó jó ötletet. Nézd meg a videót:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...