2018.08.09. 16:33:40 10206 315

Komoly zene egy kis csavarral – ezt látnod kell!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

André Rieu, hegedűművész komoly zenei koncertjein senki nem ül unott ábrázattal! Meglehet, hogy egyszer csak feltűnik a színen egy bika! Pontosabban egy bikajelmezes férfi… Meglepő videók, és egy kis komoly zenei, kulturális ajánló!

Bika, André Rieu koncertjén | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bika, André Rieu koncertjén | Fotó: youtube.com

Természetesen, ha egy bika megjelenik, a piros ruhás hölgyek nincsenek biztonságban!;)

Az autentikus elemekhez a Zorba előadásakor is ragaszkodik

A komoly zenei koncertjeit a pop világból is ismert dalokkal teszi még érdekesebbé:

A közönség pedig természetesen rendkívül hálás mindezért

Így is lehet komoly zenét előadni!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...