2022.02.01. 12:15:36 10169 267

Komód – univerzális bútor, amely minden helyiségben remekül funkcionál(X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A komód egy olyan bútor, ami praktikus, viszont sokan valahogy idegenkednek tőle, amikor enteriőr tervezéséről van szó. Pedig nem kellene, hiszen ha modern lakberendezésről beszélünk, ahhoz bizony a legmodernebb, legtrendibb komódok társulnak, amelyek minden igénynek megfelelnek. A modern komódok annyit változtak a régi stílusú megoldásokhoz képest, hogy kifejezetten szép bútordarabokat találunk közöttük.

Komód Fotó: New Africa / Shutterstock.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Komód Fotó: New Africa / Shutterstock.com

Mire is jó egy komód?

Ugyan régen leginkább a hálószobára, valamint a nappalira korlátozódott a használatuk, mostanra univerzálissá vált a funkciója. Eredetileg a nehezen kezelhető ruhás ládákat váltották fel vele, ebből adódóan leginkább textilneműket tároltak benne. Pedig ezek a magas, vagy épp alacsony komódok kiváló kiegészítői lehetnek a különféle helyiségek fő bútorainak. Formáit és típusait tekintve ezért készülnek komódok kifejezetten fürdőszobába, sőt teraszra is, továbbá találkozhatunk vele akár az ebédlő, vagy a folyósok berendezései között. Nincs tehát meghatározott helye, ahogyan az régen lehetett.

Hová tegyünk komódot?

A komód helyének meghatározása nagyban függ attól, hogy mire szeretnénk azt használni. Tehetjük klasszikusan a hálóba és tarthatjuk benne a ruhaneműinket, ebben az esetben még könyvespolcként is jól funkcionál a teteje. Ugyanakkor nyugodtan elrugaszkodhatunk ettől a hagyománytól és tehetünk egy csodálatos komódot például a fürdőszobába. A fürdők bebútorozása manapság igazán népszerű trenddé vált. Egy szép, stílusában odaillő komód tökéletes arra, hogy tárolhassuk benne a törölközőket, illetve a tetejére rakhassuk a különféle tisztálkodási, vagy épp pipere holmikat. Ugyanígy egy keskenyebb típus kiválóan tudja helyettesíteni például konzolasztalokat. Folyosóhoz, előszobába vagy hallba a megfelelő vázák és szobrok társaságában nemcsak praktikusabb, mint egy konzolasztal, hanem jóval mutatósabb is, amennyiben jól válogatjuk össze a dísztárgyakat hozzá. Komód vásárlása előtt érdemes pontosan kitalálni, hová kerül majd a kinézett darab, így lehet ugyanis előre lemérni, valóban odafér-e a megvenni szánt modell. Ha nem, akkor tovább kell keresgélni.

("Partner cikk" A fotó forrása: New Africa / Shutterstock.com)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...