2019.12.24. 16:00:03 10876 287

Kívánj boldog karácsonyt szívmelengető idézetekkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Családnak? Barátnak? Munkatársnak? A szomszédnak? Meghatót? Vidámat? Inspirálót? Bárkinek és bármilyen hangvételű jókívánságot is szeretnél közvetíteni a híres emberek karácsonyi ihletésű idézetei között biztosan megtalálod a megfelelőt!

Boldog karácsonyt! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog karácsonyt!

Élvezzük ki a karácsony semmihez sem fogható szellemét és bátran ékeskedjünk más tollával, ha mi magunk nem vagyunk a szavak emberei 

Sonali Pathak idézetek a család bármely tagjának

„A karácsony örömteli időszaka közelebb hozza a szeretet különleges szellemét. Kalandozz mindig egy kicsivel többet, hogy legyen mire emlékezned!”

„Jézus születését ünnepelve a karácsony olyan mágikus hatalmat hoz el a világnak, ami során láthatjuk, hogyan tudjuk életünk során jobbá tenni az emberek sorsát.”

„Jézus Krisztus mérhetetlen jósága nyomán a karácsony arra tanít minket, hogyan adjunk a családunknak, a barátainknak és az ismerőseinknek egyre többet, de el kell sajátítanunk az elfogadás művészetét is.”

Idézetek barátaink számára

„Bárcsak elrakhatnánk a karácsonyi szellem egy-egy részét üvegcsékbe, hogy aztán minden hónapban kinyithassunk egy újabb üveget.”
Harlan Miller

„Az ajándék kiválósága sokkal inkább annak megfelelőségében, mintsem értékében rejlik.” Charles Dudley Warner

(Ugyanis a legjobb ajándék, amit barátunknak adhatunk, az az időnk!)

Egyéb inspiráló idézetek Karácsonyra

„A karácsony varázspálcával hullámzik át a világon, és íme, minden lágyabbé és szebbé válik.” Norman Vincent Peale

„Otthonról otthonra és szívből szívnek, egyik helyről a másikra. A karácsony melege és öröme közelebb hoz minket egymáshoz.” Emily Matthews

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...