2020.04.04. 17:48:29 8439 235

Kismama vagy? Újítsd fel a ruhatárad! – Egyszerűen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A pozitív teszt, a kezdeti ijedtség, az állandó émelygés után jó fellélegezni és végre élvezni a várandósság minden percét, és csak a növekvő pocakcukra koncentrálni. Apropó, növekvő pocak! Egyszerre ijesztő, megnyugtató és vicces érzés, hogy az addig használt ruhatárunkat bizony le kell cserélnünk!:-)

Divatos kismama - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Divatos kismama

Mivel nem mindig van lehetőségünk, időnk, energiánk, vagy éppen anyagi keretünk, hogy beszerezzük a lejújabb divat szerinti kismamaruhákat, ezért érdemes a lenti videóból ihletet meríteni, és beújítani, a már meglévő darabok segítségével!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...