2016.03.01. 16:45:33 9462 384

Kiskutya-túladagolás! Létezik olyan? :) – Vicces videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi lehet jobb egy kiskutyánál? Hát, öt, hat, hét vagy akár még több kiskutya egyszerre! Vigyázat! Bár aranyosnak tűnnek csoportosan még a legbiztosabb lábakon álló, a kiskutya szemeknek is ellenálló gazdikat is képesek leteperni ezek a „vérebek”. A nevetés és a kikapcsolódás garantált!

Egy kiskutya és egy kisbaba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egy kiskutya és egy kisbaba

Vigyázz! A kutya támad! – Kedvességgel, nyalogatással és bújással!

Ezen a zord, szeles és hideg napon kell valami, ami egy kicsit feldobja a kedvünket! Nézd meg velünk a Huffington Post legaranyosabb kiskutyás videóját, és kapcsolódj ki egy picit. Tedd félre a munkát, a főzést, a takarítást, a gyerekeket ne – őket inkább vedd az öledbe erre a két percre, hiszen ezt a videót ők is élvezni fogják. Bár felelősséget nem vállalunk azért, ha esetleg egy kis négy lábú kedvencet követelnének, miután megnéztétek ezt a tündéri videót! :) Ez aztán az igazi csoportos ölelés!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...