2019.03.23. 15:32:30 9928 301

Kis változtatás hatalmas változás? Apró dekortrükkök az új hangulatért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem szeretnél elköltözni és a nagy lakásfelújítás sem időszerű, de te már unod a mindennapi környezetedet? Azt hiszed, hogy csak költséges kiút van az unalomból? Nem kell átfogóan átalakítanod az életteredet! Elég egy-két apróság az egyszerű bolti dekorációk vagy a szórakoztató csináld magad lehetőségek közül a hangulatos változtatáshoz.

Tavaszi dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi dekoráció

Gondolkodj akár zöldben – képletesen vagy szó szerint értelmezve -, akár spórolósan számtalan megoldás jöhet szembe veled, ha nyitottan és kreatívan állsz a témához. Most mi is besegítünk neked az alábbi kis ötlettárnak köszönhetően.

Szerezd meg vagy pakold át:

Zöldövezet – A legeslegjobb, ha élő dolgokkal varázsolod újjá a környezeted. A zöld növények ráadásul még a frissebb levegődről is gondoskodni fognak, és nem érzed majd magadat annyira bezárva egy-egy esős napon.

Határolás – a nagyobb terek teljesen új megjelenést kaphatnak a bútorok áthelyezésével. Ha pedig egy kis privát szférát szeretnénk magunknak teremteni a térelválasztók (egy nagyobb növény, paraván, függöny) nagy segítségünkre lehetnek.

Világítás – Már egy másféle fényt adó villanykörte is felfrissítheti a helyiség színeit, de maga a lámpatest lecserélése egy karakteresebbre is megéri a befektetést!

Színesítés – A hosszútávon egyhangú monokróm terek könnyen feldobhatók néhány vidám párnával vagy bármilyen más szőttessel. A színes szőnyegek is felmelegítik a helyet. Az eklektikusan elhelyezett párnácskák, a különböző textúrák keverése bohémebb hatást keltenek.

Félre a könyvtár hatással! – A hangsúlyos könyvesszekrény átpakolásával hatalmas változás érhető el! A szigorú rendben tárolt könyvek sorain lazíthatunk, polcokat szabadíthatunk fel dísztárgyaknak, és a dohányzóasztal alsó polca is alkalmas ám a csodaszép borítók megmutatására!

DIY-ötletek:

Galéria-fal létesítése – a meglévő fényképekből és grafikákból alkoss rendhagyó képtárat a helyiség egyik falára koncentrálva.

Tipp: A padlón elrendezgetve a különböző elhelyezési módszereket hamar rátalálhatsz a legjobb megoldásra. Hogy biztosan emlékezz rá, hogyan is volt, készíts fényképeket a padlón elrendezgetett állapotról!

Még több személyes hatást! – A legszemélyesebbre életed legszebb emlékeivel szabhatod lakásod légterét! Nem kellenek drága keretek a legjobban sikerült fényképeknek, hiszen mások kitalálták már helyettünk a függő fotófalat! Könnyű, olcsó és személyre szabott… elő a fantáziával!

Forrás: hunker.com/13708901/make-a-huge-difference-in-your-home-with-these-13-easy-decor-changes

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...