2018.04.12. 08:57:41 12136 375

Kincsvadászat indul! - Csakis a százas bolt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az eurós és százas boltok kincsei mind itt vannak! Bár választékban és néha árakban is nagy a szórás, ezeket a dolgokat általában nagyon jó áron megkaphatod a kicsi, helyi százas boltban! Nem kell nagy bevásárló központba menned a háztartásod hétköznapi szükségleteinek kielégítéséhez!

tisztítószerek, bolt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com tisztítószerek, bolt

1. Lufi és parti kellék

Rengetegszer jól jött volna, ha eszünkbe jut, hogy szülinapi tortára gyertyát, tűzijátékot, valamint a szoba dekorációjához szükséges holmikat meg lehet venni egy eurós boltban is! Nem kevés összeget megspóroltunk volna...

2. Sebtapasz

Mindig legyen otthon! :) Jön az újcipőkigyúrós szezon, szóval jó lesz, ha felkészülsz rá!

3. Pohár, bögre

Sokkal olcsóbb itt, mint egy háztartási vagy lakberendezési boltban, ha valami alap darabot akarsz csak. Ha magad akarod kidekorálni ezeket, akkor is jól jársz a százas bolttal.

4. Kirakó és társasjáték

Ha kell valami újdonság a gyerekeknek, de nincs rá sok pénzed, az eurós boltban mindig találni kincseket!

5. Hajcsatok, hajgumik

Minden, ami a hajad felturbózásához szükséges, itt meglelhető. Sőt, még smink cuccok is. Nem egy nagy minőség, de ha csak ritkán használsz ilyesmit, akkor legalább nem dobsz ki rá egy csomó pénzt, de lesz azokra a bizonyos “alkalmakra”.

6. Mosószerek, tisztálkodó szerek

Hacsak nincs valami brutál jó akció a "tecsóban", a százas boltban olcsón hozzájutsz az ilyesmihez. Minden egyes nap!

7. Sütőpapír, muffin papír, alufólia stb.

Gyakorlatilag mindenféle csomagoló anyagot megkapsz itt jó áron.

8. Konyharuha

A kedvenc konyharuháimat egy pesti százas boltban vettem. Tök jó pamut az anyaguk, nem szöszölik össze a poharakat, és nagyon tartósak. Szóval nem csak gagyi cuccot lehet itt kapni!

9. Papír, írószer

Tollak, cerkák, festékek, zsírkréták, füzetek, mappák - egy szóval minden, ami a gyereknek az iskolában kell - itt olcsón beszerezhetőek! Ha tanítasz akkor a sarki százas bolt valószínűleg kincseket rejt!

10. Csomagoló papír, ajándéktáska

Hihetetlen drága az ajándékok becsomagolása! Nem elég, hogy egy raklap pénzt elköltesz magára az ajándéktárgyra, még az ajándéktáska is egy vagyon... A százas boltokban ezt is jóval olcsóbban megkapod, mint egy papírboltban.

11. Rendszerező cuccok

Műanyag rendszerezők a fiókokba, polcok, kosarak és egy csomó minden, amivel összekaphatod a háztartást!

Még egy-két ötlet a százasboltok kincstárából a teljesség igénye nélkül:

  • Képkeret

  • Gyertya

  • Gumikesztyű

  • Labda

  • Szivacs

  • törlőkendők

  • Partvis, lapát

  • Vödör, felmosó

  • Csoki :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...