2017.11.11. 13:50:10 15630 363

Kicsi folyosó nem haszontalan folyosó – Így használd ki és/vagy növeld a teret a szűk folyosón
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szinte minden lakásban van, szinte minden lakásban „csak van”, vagyis kihasználatlan, és szűk, és sötét, és elhanyagoljuk. Olyan, mintha nem is lenne, de közben létezik, és ezernyi hasznos dologra jó lenne, csak még nem vettük észre a benne rejlő lehetőségeket. Naná, hogy a kicsi, szűkös folyosóról, előszobáról van szó!

Folyosó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Folyosó

Pedig apró trükkökkel nagyon hasznos része is lehet otthonunknak, sőt, kell is, hogy az legyen! Hiszen ez az a helyiség, ahova először belépünk, ha egy fárasztó nap után hazaérünk. És ha szétdobált cipők, erre meg arra ficegő kabátok, táskák fogadnak minket, nem biztos, hogy túl nagy kedvvel vágunk neki az otthoni teendőknek. Ha nem hagynánk „parlagon heverni” a lakás e területét, a következőkre érdemes figyelni!

Világos! Világos?

Ha a fal színére gondolunk, mindenképpen világos és barátságos árnyalatot válasszunk! És az sem baj, ha olyan színre esik a választásunk, ami jól kombinálható más színekkel.

Nézz le!

Ami a járólapot illeti, az apró méretű, vagy apró mintájú lapokat mindenképpen kerüljük el! Kicsinyítik az amúgy sem túl nagy teret! Válasszunk világos színű, nagy méretű járólapot, ami nagyobbnak mutatja majd a folyosót! Az sem baj, ha egyéb árnyalatokkal is jól kombinálható színt választunk, akárcsak a fal esetében.

Szűk is, sötét is!

A megfelelő világítás szintén nagyon fontos ezen a pici területen! Természetes fény általában ide nem nagyon jut, de a mennyezetre helyezett apró fényekkel, egy stílusos állólámpával sokat dobhatunk a folyosó méretén, hangulatán!

Elő a tükrökkel!

Ezen a kis részen egy tükör igazán jól jöhet! Egyrészt nagyítja a teret, másrészt így könnyedén vethetünk magunkra még egy pillantást, mielőtt elindulunk otthonról! Ha a tükör közelébe kerül egy kis polc, amin olyan dolgok kapnak helyet, mint lakás- vagy kocsikulcs, telefon, egyéb apróságok, amiket hajlamosak vagyunk otthon felejteni, talán nagyobb rá az esély, hogy nem kell értük visszaszaladni az utcáról, udvarról. A tükör segítségével önmagunkat és ezeket az apróságokat is könnyedén ellenőrizhetjük!

Használd ki a teret!

Egy jól megválasztott előszobaszekrény aranyat érhet, hiszen rengeteg dolgot elnyel! Ha azonban újra nem szeretnél beruházni, a jelenlegi viszont kicsi, ám a szűkös folyosó azért még megengedné, hogy a plafon felé terjeszkedj, fúrj fel polcokat a szekrény fölé! Kis ládákban, jópofa kosarakban aztán elrejthetsz bizonyos dolgokat a kíváncsi szemek elől. Mondjuk, kerülhetnek ide a ritkán használt táskák, bőröndök, hűtőtáska, de akár az évszakváltás miatt feleslegessé vált cipők, papucsok is!

Ha gyönyörködnél, vagy éppen beújítanál egy új előszobaszekrényt, inspirálódj itt!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...