2021.01.02. 13:14:04 8459 217

Kezdj bele egy jó sorozatba: Nézz Óévit az Újévben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te is utálsz éveket várni a kedvenc történeteid folytatására? A megoldás erre a kellemetlenségre nagyon egyszerű! Várd meg, míg befejezik a szériát, és úgy állj neki! Kicsit poros így, és már mindenki más ismeri a végkifejletet? Na és?

Sorozatnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sorozatnézés

Olyan sorozatot érdemes választani, ami az érdeklődési körödhöz közel áll, elég sok és nem túl hosszadalmas részből áll, no és a legfontosabb ne kelljen túl sokat törni a buksidat rajta, miközben belemerülsz! Rengeteg lehetőség van, mi is épp csak szemezgetünk:

The good place – A jó hely

Mi történik, ha a valóságban kibírhatatlan nőszemély véletlenül a jó embereknek fenntartott helyre kerül halála után? Egy minőségi, szórakoztató sorozat kerekedik morális kérdéseket boncolgatva! 52 részen keresztül követheted nyomon, sikerül-e megváltoznia, hogy a jó helyen maradhasson.

Crazy ex-girlfriend

Ez a 4 évados sorozat elég megosztóra sikeredett, mert valaki alapvetően nem szereti az éneklős filmbetéteket. Itt lesz belőle bőven! Viszont nem a szirupos módon, itt a romkomok kifigurázásától eljutunk odáig, hogy a főszereplő hölgy miként teszi rendbe a lelki egészségét a teljes szerelmi élet átéléséért.

The Kominsky Method - A Kominsky-módszer

Az idő könyörtelen múlásával sem kell elveszítenünk a humorunkat. Két idős ember életébe és barátságába nyerhetünk bepillantást, miközben remekül szórakozhatunk szarkazmusukon. A parádés színészóriások és a színészet rejtelmeinek feltárása is erősen vonzó lehet, hogy belekezdjünk!

The spy - Az izraeli kém

A legjobb történeteket állítólag az élet írja. A 6 részes minisorozat 1960-as években zajló eseményeiről alig akartam elhinni, hogy megtörténtek, de érdekességként azért nézd meg te is, hogyan zárul a Moszad ügynök hihetetlen küldetése.

Anne with an E - Anne, E-vel a végén!

Avonlea lakói visszatérnek L. M. Montogomery regényéből! Ha korábban kedvelted a vörös hajú árva lány kalandjait, itt az idő újfajta megközelítésből is megszemlélni az eseményeket. A 19. századi történet egyszerre könnyed és megható, a kosztümös filmek rajongóinak garantálható a 3 rövid évad felfalása!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...