2022.01.03. 08:36:04 7081 253

Kezd téliesebbre fordulni az időjárás a héten
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A következő napokban még többfelé mérhetnek 10 fok körüli értékeket, de már elkezd téliesebbre fordulni az időjárás. Lehűl az idő, a hét második felében néhol komolyabb mínuszok is lehetnek és valahol a maximum is fagypont körül alakul. A héten napsütésre, esőre, néhol hózáporra is készülni kell.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Hétfőn a nap első felében erősen felhős idő várható, majd észak felől átmenetileg csökken a felhőzet, így az északi megyékben pár órára kisüt a nap. Késő este az Észak-Dunántúlon újra növekszik a felhőzet és helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat. Időnként megélénkül, északon meg is erősödik a szél. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 8 fok között, délután plusz 8 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.

Keddre virradó éjjel és hajnalban ködfoltok alakulhatnak ki. Napközben felhősebb lesz az ég. Az ország északi, északkeleti felén helyenként eső is lehet. Többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél is. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 6, a maximumhőmérséklet plusz 6 és 14 fok között várható, északkeleten mérhetik az alacsonyabb, a délnyugati tájakon a magasabb értékeket.

Szerdán több helyen várható eső, záporeső, este, éjjel északnyugaton, illetve a hegyekben néhol havas eső, hó is előfordulhat. Sokfelé élénk, helyenként erős, estétől az Észak-Dunántúlon időnként viharos lesz a szél. A hajnali órákban plusz 2 és 9 fok várható. Délután általában 6 és 12 fok között alakul a hőmérséklet, de a déli, délkeleti megyékben 13-16 fokot is mérhetnek.

Csütörtökön már hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, helyenként viszont még előfordulhat zápor, hózápor. Többfelé megerősödik a szél. A minimumok mínusz 7 és plusz 3, a maximumok plusz 3 és 8 fok között alakulnak.

Pénteken hajnalban is lehetnek ködfoltok. Számottevő csapadék nem valószínű. Többfelé élénk, a Kisalföld térségében néhol erős széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 7 és plusz 1 fok között alakul, de a fagyzugokban hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 0 és plusz 6 fok között várható.

Szombaton szórványosan előfordulhat csapadék, a jelenlegi kilátások szerint inkább hó. Hajnalban mínusz 8 és plusz 1, a délutáni órákban 0 és plusz 7 fok közötti értékeket mérhetnek.

Vasárnap hajnalban ismét várhatók ködfoltok. Várhatóan felhősebb lesz az ég, de számottevő mennyiségű csapadéknak kicsi az esélye. A minimumok mínusz 8 és plusz 1, a maximumok plusz 1 és 7 fok között alakulnak.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.