2018.12.05. 07:59:26 11530 378

Készülj a hidegre és szerelkezz fel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Most már végérvényesen elkönyvelhetjük, hogy itt van a tél. A nulla fok körüli maximum hőmérséklet és a havas-eső hideg, nyirkos környezetet teremt, amiben hamar át lehet fagyni. Hogy megúszd a komolyabb meghűlést, nem árt készülni az „irodai” túlélőcsomag téli verziójával, amit út közben is használhatsz.

Termosz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Termosz

A réteges öltözködés és a sapka-sál kombináció hosszabb távon nem biztos, hogy képes melegen tartani, hiszen télvíz idején sűrűsödnek a járatkimaradások a tömegközlekedésben, és nem mindig vezet eredményre az sem, ha átülünk egymás autójába. :)

Ezért jól teszed, ha te is készítesz magadnak egy praktikus, kis csomagot, ami segíthet a felmelegedésben vagy enyhíthet a helyzeteden fagyoskodás közben!

Amik jól jöhetnek a jól bevált papírzsepin és a szőlőzsíron kívül:

  1. A torokfertőtlenítős cukorka akkor is jól jöhet, amikor nem a köhögés, hanem a nátha támadott meg bennünket. A mentolos rágó is segíthet az eldugult orrjáratokon.
  2. Hiába foglal a táskádban el helyett, egy pár váltózokni különösen hasznos: cserélni, ha átázott a cipőd vagy rétegezésként, ha olyan fázós vagy mint én.
  3. Védd a kezed! Egyrészt kézfertőtlenítővel a bacik, másrészt kézkrémmel a kiszáradás ellen. A kötött kesztyűnket érdemes vízálló kesztyűre cserélni. Ki tudja, mikor csöppenünk bele egy rögtönzött hógolyó-csatába!
  4. A termosz a barátunk! Még, ha nem is vagy nagy teás, érdemes ezt vinned, hiszen ez a folyadék nemcsak, hogy hidratál, de kellemes át is melegít!
  5. További melengető ötletünk még a zsebmelegítő, ami szintén az ujjak lefagyása ellen vethető be.

S ha egy kis apró is csörög még a zsebedben, az sem baj! Forró italos automatába bátran dobáld bele!

Forrás: urban-eve.hu/2015/01/25/tulelocsomag-hidegre/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...