2020.11.23. 17:00:53 8872 217

Készítsd el a legegyszerűbb DIY adventi naptárak valamelyikét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vészesen közeleg az adventi naptárak ideje, a kicsik repesve várják, hogy elkezdhessék a napi meglepetések felfedezését. Ha nincs időd, kedved, vagy kreativitásod sokat foglalkozni vele, a következő egyszerű DIY adventi naptárakat egyenesen neked találták ki!

Adventi naptár DIY - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Adventi naptár DIY

A következő egyszerű, saját készítésű adventi naptáraknak van egy praktikus közös vonása: maximum egyetlen ajándék- fiókra lesz szükséged hozzá, semmiből nem kell 24 darabot készítened. Ez ugyanis már sokszor az alapanyagnál probléma:

Ha nem gondoltál rá időben, hogy honnan szedsz össze 24 üres WC-papír gurigát vagy ugyanennyi üres dobozkát, papírtasakot, akármit, akkor most bajban lehetsz a kalendáriummal.

Ezen kívül, ha nagyon el vagy havazva vagy éppen nem jut eszedbe 24 izgalmas ajándék, az még egy nehézség, hiszen elsejére illene megtölteni a tasakokat. De nem a most következő adventi kalendáriumokban!

Az adventi postaláda

Készíts postaládát, akár egy régi igazi postaláda átfestésével, akár egy laposabb papírdobozból vagy cipős dobozból. Ha már tudod miket fogsz bele rejteni, elég lehet egy kisebb dobozka is. Legyen könnyen, hangtalanul nyitható, így éjjel belecsempészheted a másnapra szánt apróságot. Karácsonyi hangulatú postaláda alakja, a napról napra érkező meglepetéssel még izgalmasabb, ha betekintő lyukat is készítesz rá, így már távolról látja kis gazdája, hogy van-e benne valami. Kedves üzenet, kedvenc gyümölcs, játék vagy édesség egyaránt mehet bele. Ráadásul jövőre is felhasználhatod!

Letépős naptár

Egy téphető jegyzettömb 24 még egyben lévő oldalára lesz hozzá szükséged. Fess le egy dobozt, tegyél akasztót a hátuljára és rögzítsd az elejére a jegyzettömb 1-től 24-ig beszámozott, karácsonyi mintákkal rajzolt oldalait. A gyermek minden nap kiürítheti a doboz tartalmát, amikor letépi az aktuális számot.

Az adventi doboz

Díszíts fel egy cipős dobozt, mintha adventi koszorút készítenél, az sem baj, ha alaposan túlzsúfolod díszekkel, a gyerekek többnyire odavannak a karácsonyi giccsért is. Napközben a gyerekszoba asztaldísze, reggelre (vagy estére, ahogy kényelmes), minden nap ott lapul benne az adventi naptárak csodája.

A játék izgalma

Ne készíts naptárt, de első nap „küldj” levelet az ajándékozottnak, hogy minden nap meg kell keresnie házon belül az üzeneted. Készíts 24 adventi üzenetet – karácsonyi mesével, közös programra beváltható kártyával, masszázzsal, forró csokizással, kirándulási tervvel vagy aminek örülne -, és minden nap rejts el egyet. Hideg-meleg játékkal még izgalmasabb a felfedezés!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...