2019.11.27. 13:09:06 8224 245

Készíts házilag adventi naptárt! – De mi kerüljön bele?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha végre megtaláltuk az igazit, vagyis az időnkhöz, kézügyességünkhöz passzoló adventi naptárat, mellyel idén a gyerkőcünket szeretnénk megörvendeztetni. Ám amikor az apró kis dobozok, csomagok megtöltéséhez érünk, megszólal bennünk a lelkiismeret: azért mégsem ehet minden nap csokit a gyerkőc!:-)

Adventi naptár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Adventi naptár

Ha tényleg igyekszünk magunkat ehhez tartani, és ilyen módon is vigyázni apróságunk egészségére, számtalan lehetőség létezik, hogy mit is rejthetünk a saját magunk által kreált naptárba!

Kerüljön az adventi naptárba…

  • … mondjuk néhány szem aszalt gyümölcs, az apróság kedvencei közül.

  • … dió, mogyoró, egyéb csonthéjad is helyet kaphat az apró dobozokban.

  • … például rágó, ha elég nagy már hozzá a gyermek.

  • … egy lufi, ha van rá lehetőség olyat beszerezni, például a kedvenc mesefigurájával!

  • … mondjuk egy kisautó! Szerintem bármelyik kisfiút leveszi a lábáról!

  • … kislányoknak egy hajcsat, hajgumi! Garantált az öröm!

  • … egy apró mesefigura! Ha lehet, a kedvenc!

  • … kis királylányoknak egy gyönyörű ékszer!

  • … kirakó, vagy valamilyen összerakós játék! Persze, nem egyben, hanem minden nap a játék egy darabja! Karácsonyig elkészül majd a mű!

  • … egy szuper matrica! Fiúk, vagy lányok egyaránt örülnek neki!

  • … mézeskalács! Ha már elkészült egy adag, vagy a próbasütés sikerült jól, rejthetsz ezekből is egy-egy darabot is a zacskókba, dobozkákba!

Saját készítésű adventi naptárhoz itt találsz ötleteket!

Ötlet: evamagazin.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?